"Galatasaray, bu hafta kesin olarak imzayı attırıyor"

Galatasaray, orta saha transferini bu hafta bitirmeyi planlıyor.

"Galatasaray, bu hafta kesin olarak imzayı attırıyor"

Transfer çalışmalarının sürdüğü Galatasaray'da gözler orta alana yapılacak takviyeye çevrilmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, orta saha transferi için belirleyici bir haftaya giriyor.

İLK TERCİH PAREDES

Galatasaray, yaklaşık 2 aydır Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG’nin formasını giyen Leandro Paredes’i kadorsuna katmak için girişimlerine devam ediyor. PSG cephesi, 6 milyon Euro’luk bir bonservis için ikna edilse de yapılan görüşmelerin ardından Arjantinli yıldız ile bir türlü anlaşma sağlanamadı.

Daha önce Lazio’nun, şimdi ise Roma’nın devreye girmesi, transfer sürecinin uzamasına yol açtı. Ancak Aslan, bu hafta kesin olarak merkeze takviye yapmaya kararlı.

Hem Şampiyonlar Ligi’nin yaklaşması hem de ligin başlaması nedeniyle bu bölgedeki açığın bir an önce kapatılması hedefleniyor.

PAREDES OLMAZSA NDOMBELE

Öte yandan Paredes ile anlaşma olmazsa bu kez rota Ndombole olacak. Tottenham forması giyen Fransız yıldızın takıma katılması için diğer yandan çalışmalar devam ediyor.

GRAVENBERCH TRANSFERİ ZOR

Alman ekibi Bayern Münih’in formasını giyen Ryan Gravenberch’in transferinin gerçekleşmesi ise bir hayli zor gözüküyor.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2023, 01:59
YORUM EKLE