Galatasaray'da bir istifa daha geldi!

Galatasaray yönetiminde istifalar gelmeye devam ediyor.

Galatasaray'da bir istifa daha geldi!

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaraylı yönetici Levent Yaz'ın istifasının ardından Cemal Özgörkey de yönetim kurulundan istifa eti.

Cemal Özgörkey, geçtiğimiz gün ise Mağazacılık A.Ş.'deki görevinden istifa etmiş ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, istifa şekli ve açıklamasıyla ilgili sert tepki göstermişti.

Yaşanan sürecin üzerinde birkaç gün geçmeden Galatasaray Başkan Yardımcısı Cemal Özgörkey, başkan yardımcılığı görevinden ve Dijital A.Ş Başkanvekilliği görevlerinden istifa etti.

DEVAM EDECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Cemal Özgörkey, Mağazacılık A.Ş.'den istifa ederken yönetim kurulundaki görevine devam edeceğini belirtmesine rağmen yaşanan süreç yönetim kurulundan da istifa etmesine neden oldu.

CEMAL ÖZGÖRKEY'DEN İSTİFA SONRASI İLK AÇIKLAMA

İstifasıyla ilgili Cemal Özgörkey, "Bugün satışa çıkan 100'üncü yıl forması tüm Türkiye'de rekor üzerine rekor kırdı. Böyle bir günde her şey iyi giderken istifa kararı almamı da Galatasaraylılar ve kamuoyunun takdirine bırakıyorum" dedi.

Kaynak: Burhan Can Terzi / Sportcell

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2023, 09:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haluk
Haluk - 7 ay Önce

GS başarısını engellemen için istifa ettin ama basaramazsin

Aslolan Galatasaray
Aslolan Galatasaray - 7 ay Önce

Ulan 2 seneden beri Erden timur ve dursun başkanın cesurca ve geri adım atmadan galatasarayın kadro kalitesini yukarı çekmeleri sayesinde başarılar geldi,birde icardi faktörü varkı zaten bu başarının üstüne taraftarın bütün gs ürünlerine akın etmeleri senin sayendemi yoksa yukarı saydığım faktörler sayesindemi Ulan gs store da yeri geldi bu millet forma bulamadı forma bulsa şort bulamadı ayrıca fener store gittiğinizde her türlü ürünü bulabilirsiniz sadece bu forma satmakla olmaz cemal bey

Ali alemdar
Ali alemdar - 7 ay Önce

Hersey iyi giderken mi neden peki her şey iyi gitti erdem timur ve başkan nokta transferler yaptılar taraftar mağazada forma bırakmadı senmi başardın bunu hadi koçum hadi kenarda durup pirim kapmaya çalışma hadi toz olun hadiiiiiii