Nihat Kahveci: "Galatasaray'da kendini değersiz hissetti, 'Keşke gitseydim' diye düşünüyordur"

Galatasaray'da Victor Nelsson'un oynayamaması durumunda ayrılacağını açıklamasının yankıları sürüyor.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da kendini değersiz hissetti, 'Keşke gitseydim' diye düşünüyordur"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Victor Nelsson gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BURALARDAN GÜÇLÜ ÇIKIYOR"

"Galatasaray, ufak da olsa dertsiz olmaz. Galatasaray, dertleri hafif seviyor, buralardan beslenip de güçlü çıkıyor. Geçen sene Gomis, şimdi Nelsson..."

"BU AÇIKLAMANIN YERİ Mİ?"

"Nelsson üzgün, 'Yedek kalırsam ayrılırım' der. Çünkü oynamak istiyor. Zaten bir futbolcu hep oynamak ister ama şu anda bu açıklamanın yeri mi?" 

"BENCE NELSSON'UN DERDİ, BİRDEN UNUTULMASI"

"Davinson Sanchez, çok iyi oynuyor, ilk 11'de oynamayı hak ediyor ama bence Nelsson'un derdi, birden unutulması. Morali bozuldu, bu adam geçen sene 19 dikişle oynadı. Kafası yarıldı, kanlar aktı, görevini yaptı, takım şampiyon oldu. İster istemez kendini değersiz hissetti." 

"NELSSON, 'KEŞKE GİTSEYDİM' DİYE DÜŞÜNÜYORDUR"

"Okan Buruk, Sanchez'i Manchester deperlamanında oynattı, iki asist yaptı. Diğer maçta gitti, gol attı, 'Nasıl keseyim?' diyordur. Zaten 3 Türk kuralı sıkıntısı var. Okan Buruk, 'Sabret. Sıra sana da gelecektir.' demiştir. Okan hoca, şu anda Sanchez'i kesemez. Nelsson, 'Bu kadar az oynayacağımı bilseydim, siz de 2 milyon Euro az alsaydınız da keşke Sevilla'ya gitseydim' diye düşünüyordur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2023, 23:27
YORUM EKLE