Galatasaray'da bir sakatlık şoku daha! Maç saatinde belli olacak!

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da derbi öncesinde flaş bir gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'da bir sakatlık şoku daha! Maç saatinde belli olacak!

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesinde 'kadro dışı' kararı alındı. Geçen sezon şampiyonlukta büyük payı bulunan ancak bu sezon 11'deki yerini kaybeden Sergio Oliveira ile teknik direktör Okan Buruk arasında ipler gerildi.

OYUNDAN ALININCA TEPKİ GÖSTERDİ

Ziraat Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda eden sarı kırmızılılarda Fatih Karagümrük maçına 11'de başlayan Portekizli yıldız etkisiz oynadığı maçta oyundan alınınca bu karara tepki gösterdi.

DERBİ KADROSUNA ALINMAYACAK

Maçın ardından da Okan Buruk ile tartışma yaşayan Sergio Oliveira'nın Beşiktaş ile oynanacak derbinin geniş kadrosuna alınmama kararı verildi.

Göğüs kaslarındaki yırtık nedeniyle ameliyat olan ve bir süre sahalardan uzak kalan tecrübeli orta saha, sahalara beklenenden erken dönse de süre aldığı dönemde eski performansından uzak bir görüntü vermişti.

WILFRIED ZAHA'NIN DURUMU MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Son haftalarda performansıyla eleştiri konusu olan ve yedek kulübesinde bekleyen Wilfried Zaha'nın da Beşiktaş maçı kadrosunda olmama ihtimali bir hayli yüksek.

Habertürk'ten Çağatay Çelik'in haberine göre; son taktik antrenmanını dün gerçekleştiren Galatasaray'da çalışmalar için Florya'ya gelen tecrübeli yıldız, bileğinde ağrı bulunduğunu söyledi.

Sabah kendini tekrardan test edecek olan Zaha'nın kadroya alınıp alınmayacağı ise maç saatine doğru belli olacak.

ZIYECH VE AURIER DE YOK

Ayrıca sakatlıkları devam eden Hakim Ziyech ve Serge Aurier de Beşiktaş maçında kadroda olmayacak.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2024, 17:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li
GS li - 2 ay Önce

GS yönetimi Afrika kupasında mac oynayan dönüşünün nasıl olacağı bilinmeyen bir futbolcuyu 5 kitada çok mu arayip bulmuştur?Böyle transfer kafası olamaz.Bu transferde bilinmeyenler nelerdir?Yönetimin camiaya bilgi vermesi gerekir.Koca bir sezon yok edilmiş,rakip takıma adeta hediye edilmiştir.Yonetim algi yonetimiyle camiayı maalesef aptal yerine koymuştur.