Erman Toroğlu: "Galatasaray adamı gönderdi, 2-3 katı daha fazla paraya adamlar aldı, hiçbiri tutmadı"

Süper Lig'de gözler Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbi mücadelesine çevrildi.

Erman Toroğlu: "Galatasaray adamı gönderdi, 2-3 katı daha fazla paraya adamlar aldı, hiçbiri tutmadı"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş - Galatasaray derbisiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"EN ÇOK RASHICA'YI MERAK EDİYORUM"

"Benim bu derbide en çok merek ettiğim oyuncu Milot Rashica. Ne yapacak, nasıl bir performans ortaya koyacak göreceğiz. Galatasaray adamı gönderdi, 2-3 katı daha fazla paraya adamlar aldı, hiçbiri tutmadı."

"GALATASARAY ORTA SAHASI BİR ADIM ÖNDE"

"Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'in olmaması büyük eksiklik. Torriera ve Kerem Demirbay uyum yakaladılar. Galatasaray orta sahası bir adım önde."

"GALATASARAY'IN KADROSU DAHA İYİ VE OTURAKLI"

"Galatasaray'ın kadrosu, Beşiktaş'ın kadrosuna göre daha iyi ve daha oturaklı. Beşiktaş kabuk değiştiren takım, daha yeni oyun yapısı ortaya çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 00:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 2 ay Önce

Rashica İnşAllah iyi oynar da kendisini almayanların burnunu sürter. Kerem varken, zaha rashica varken Tete'yi alanlara ders verir.
Ya hu... Okan bu takımı kaldıramadı.

suleymansen
suleymansen @Rüstem Erol - 2 ay Önce

Kadroyu yapan Okan değil Rashica yı da Zaniolo yu da Okan çok istiyordu ancak Timur bey Okan ın Szymanski, Fred, Rashica, isteğine karşılık veremeyince son dakika transfer leri olarak bunları alabildi. Yalnız Okan sadece Emin konusunda yanlış yaptı, Yunus tan da daha iyisini istediği için transfer istedi çünkü Yunus ta Akbaba gibi bize gelince oynayamıyordu, ADS de bir sezonda 9 gol 17 asist yapmış iken biz de 1 gol 2 asist ile kim olsa gönderirdi. Okan ne Ziyech ı ne Tete yi ne Zaha yı ne de Dombili yı istememişti. Okan, sorun istemiyorum demişti.

Uğur can
Uğur can - 2 ay Önce

Erden Timur ve ekbi müthiş transfer hataları yaptılar.Sadece Rashica ve Zaniolo'yu takımda tutup, bir 8 numara bir de sol bek alsalar yeterdi. Zaha, Ndombele, Ziyech, Tete, Angelinho, bunlara gereksiz yere dünyanın parası verildi.