Okan Buruk: "Ben asla isme forma vermem, hak ettiğin zaman sen de oynarsın"

Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha’nın Adana Demirspor maçından önce Okan Buruk ile görüştüğü ve ilk 11’de oynamak istediğini söylediği öğrenildi.

Okan Buruk: "Ben asla isme forma vermem, hak ettiğin zaman sen de oynarsın"

Galatasaray'da son maçlarda yedek kulübesine çekilen Wilfried Zaha ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. 

OKAN BURUK İLE GÖRÜŞTÜ

Fildişili kanat oyuncusunun Adana Demirspor maçından önce teknik direktör Okan Buruk ile bir toplantı yaptığı ve yedek kalmaktan çok sıkıldığını ve ilk 11'de oynama isteğini ilettiği ifade edildi.

"BEN ASLA İSME FORMA VERMEM"

Tecrübeli teknik adamın ise 31 yaşındaki yıldıza, "Ben asla isme forma vermem. Benim takımımda formayı hak eden giyer" dedi.

"HAK ETTİĞİN ZAMAN SEN DE OYNARSIN"

Okan Buruk'un Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'i de örnek göstererek, "Davinson'da kariyerli ve ismi olan bir oyuncu ama şu an Abdülkerim Barcakcı ve Nelsson oynuyor. Çünkü formayı onlar hakediyor. Hak ettiğin zaman sen de oynarsın" ifadelerini kullandı.

SON ANTRENMANDA SAKATLANMIŞTI

Fildişili yıldız, maçtan önce İstanbul'da yapılan son antrenmanda sakatlanmış ve Adana Demirspor maçının kadrosunda yer almamıştı. 

12 GOLE ETKİ ETTİ

Ligde 28 maçın 13'üne ilk 11'de başlayan Zaha'nın 9 gol, 3 asisti bulunuyor.

FUTBOLCULAR OKAN BURUK'TAN MEMNUN

Galatasaraylı futbolcuların da Okan Buruk'un forma verme konusunda adaletli davrandığını söyledikleri ve tecrübeli teknik adamdan son derece memnun oldukları da gelen haberler arasında.

Kaynak: Takvim

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 19:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 2 hafta Önce

İŞTE BAŞARININ SIRRI DA BU SAYIN HOCAM...TEBRİKLER...ADALETLİ OLMAK BAŞARIYI GETİRİR...İNŞALLAH SENEYE AVRUPADA DA İLERLEYECEĞİZ SİZİNLE...