Alper Mert: "Galatasaray'dan sözleşmeni iptal edip git, yattığı yerden para alıyor"

Galatasaray'ın Faslı yıldız oyuncusu Hakim Ziyech, hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Alper Mert: "Galatasaray'dan sözleşmeni iptal edip git, yattığı yerden para alıyor"

Galatasaray'da Hakim Ziyech, Beşiktaş derbisi kadrosunda yer alamayacak.

Sakatlığını henüz tam olarak atlatamayan Faslı oyuncu, sağlık ekibinin izniyle iki günlüğüne Amsterdam'a tedavi amacıyla gitti.

Ziyech'in henüz sahalara dönemeyeşi eleştirileri de beraberinde getirdi.

HAKİM ZİYECH TEPKİSİ

Galatasaray muhabiri Alper Mert, Hakim Ziyech ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Mert'in açıklamaları şu şekilde:

"SÖZLEŞMENİ İPTAL ET GİT"

"Ziyech sen git ama sözleşmeyi falan iptal edip git. Sana yattığın yerden para ödeyecek bir durum yok. Galatasaray yönetimine bunlar ders olsun. Artık kimsenin geçmişine yatırım yapmamak lazım." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 02:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li
GS li - 2 ay Önce

Yorumcunun tespitleri doğrudur.GS yönetimi transfer ettiği oyuncuların son 2 yilina bakmadan sadece geçmişine bakarak yüklü maliyetlerle hesapsız kitapsız takıma monte etmeye çalışmışlardır.Avrupada karşılaşılan diğer takımlarda her mevkinin hakkını veren oyuncuları nerelerden araştırıp buluyorlar ise GS yönetimi bunu yapmalı dünyanın çeşitli futbol ocaklarında oyuncuyu her yönüyle takip ederek profesyonel güvenilir ekipler kurararak ve alt yapıyı yabancı eğitimcilerden secerek güçlendirmeli bu kaos düzenine son vermelidir.

Rüstem Erol
Rüstem Erol - 2 ay Önce

Adam aptal mı, ne diye sözleşmesini fesih edip gidecekmiş? Yattığı yerden parasını alıp afiyetle yiyecek.

İsmet uysal
İsmet uysal - 2 ay Önce

Ya bu Sinan bey kendini ne zannediyor kendisi hasbel kader seneler önce bir büyük kulübümüzde futbol oynamış hatırlarlar mı acaba bu senenin yarısına kadar bjk ile GS kulübünün seyircisinin tatlı bir rekabeti var olduğunu binlerce konuşmasını dinledim şu bjk nin ne olduda yarış dışı kalmadan sonra başkalarının dolduruşuyla (GS aldı başını gidiyor yoksa bu lig in dışına Avrupa'ya gidiyor diye algı operasyonlarına başlamadınız mı) siz şimdi yaptığınız programı sonra bir seyredin hepinizin algı operasyonunun ne oıduğunu anlarsınız. Birde senin ne haddine GS nin yönetimine yerleştierilenlermiş.parasını senmi ödedin mendilmi açtılarda sana dert mi oldu .sonra da taraftarın tivitine ( yanlış dahi olsa hassas olunacak zamandayız.) bu yapılan bir spor sizin eski zamandaki yaptığınız spor gibi değil kitleler arasında Allah korusun sosyolojik bir sürü problemlere sebebiyet doğurabilir.lütfen fanatiklik çok kötü.

Ahmet Atay
Ahmet Atay - 2 ay Önce

Herkes yorum yapıyor iyi kötü diyerek. Herkes yönetim suçlu diyor ama kendilerine hiç yorum yapmıyor neymiş yıldız değilmiş. Avrupa'daki kulüpler yıldız almıyor onlar tanınmamış genç oyuncu alıyor. Yıldız yapıyor. Galatasarayın geleceğide hiç tanınmamış gençlerde hem ucuz hem dirençli, bunun içinde taraftarın yıldız sevdasından vazgeçip biraz sabredip gençlere ve onların hatalarına sabır göstermesininden geçiyor. Galatasaray ancak bu şekilde geleceğini kurtarır