Onur Özkan: "Galatasaray'dan 3 ay sonra gidecek ama şu anda insanüstü oynuyor"

Galatasaray'da Okan Buruk ve sarı kırmızılı futbolcularla ilgili son dönemde eleştiriler biraz arttı.

Onur Özkan: "Galatasaray'dan 3 ay sonra gidecek ama şu anda insanüstü oynuyor"

A Spor yorumcusu Onur Özkan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ZAHA'DAN TAMAMEN ÜMİDİMİ KESTİM"

"Zaha bitik durumda ve tamamen ümidimi kestim. Tete, nasıl Brezilyalı futbolcu? Gerçekten çok enteresan."

"MERTENS, ŞU ANDA İNSANÜSTÜ OYNUYOR"

"Mertens, 37 yaşında ve 3 ay sonra futbolu bırakacak. Siz onu takımın en kritik pozisyonlarından birinde tek başına bırakıyorsunuz.  Galatasaray'da şu anda insanüstü, olağanüstü oynuyor."

"OKAN HOCA DAHA NE YAPSIN?"

Okan Buruk'un koltuğu kolay kolay sallanmaz. Hoca, daha ne yapsın? Taraftarlar eleştirebilir ama yönetim tarafında koltuğu sallanmamalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 09:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tolga akıncı
Tolga akıncı - 2 ay Önce

Bakıyorum herkes sallıyor. Bu adamların geçmişi parlak olan adamlar. Kimse tete zaha nmdomble ziyech angelinho gelirken bu adamlar niye alındı demedi. Ama tutmadı. Geçen seneki kadroyla bence bu durumda hala sampiyonlugun en büyük favorisi olmamız olan hocaya yazar. Bugün yedek kulübesine bakınca Okan hocanın eli kolu bağlıydı. 80 dakikayı bir şekil bitirdi. Bu saatten sonra Hatice önemli değil herşey neticeye bakar. Az hata yapan şampiyon olur.

Rüstem Erol
Rüstem Erol - 2 ay Önce

Bırakın! Okan 'a methiye düzmeyi. Okan dan Galatasaray'a hoca olmaz. Zaniola'nın satılmasından tutun da, Zaha, Ziyech, Tete, Angelino, Brezilyalı santrfor'un alınmasından Okan suçlu. O ancak Akhisar gibi takımların hocası olur. Elimde Kerem var Zaha'ya gerek yok diyemeyen birinden Galatasaray'a hoca olmaz. Fatih gibi ha bire transfer isteyen birisi. Kısacası, bu kulüp ve takım bu kişiye çok büyük geldi. Tek faydası Fatih'in önünün kesilmesi oldu. Fatih den kurtulduk darısı buna.

Tarık
Tarık @Rüstem Erol - 2 ay Önce

Boş pompa Algı yapma

Cihan
Cihan - 2 ay Önce

Rüstem erola kalsa torrendi tekrar getirir

AYDIN ALTUĞ
AYDIN ALTUĞ - 2 ay Önce

Rustem erol sen ne yiyon ne içiyon kafa kafa deyilki apdulaminin gece lambasi gibi

Ben de sallayam bari
Ben de sallayam bari - 2 ay Önce

Okan buruk iyi bir hoca mı değil mi bilmem. Koşmayan sprinte çıkmayan bir Zaha var. Teşekkür koşuyor koşuyor ama olmuyor. Kerem durgun bazen. bazen fena oynuyor. Icardi çok suskun bisey var ama bilemedim. Zaniolo ingilterede zor oynar bizde devam etmeli. Ama inanın yunus gibisi zor teteyi ikiye katlar. Ziyeh hadi sakat. Sergio boşuna kusturduler. Berkan yerinde iyidir. Ndombele kilo verse bu lige fazla gelir. Sonuç fenerbahce den kat kat iyi bir takım. Algı yapmayın işinize bakın. Şampiyon Galatasaray olur en az 7 puan farkla