Alp Pehlivan: "Okan Buruk çare arıyor, o bahane arıyor, boş ver gitsin hocam"

Galatasaray'ın yeni transferleri tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Alp Pehlivan: "Okan Buruk çare arıyor, o bahane arıyor, boş ver gitsin hocam"

Galatasaray'da performansı hayal kırıklığı yaratan isimlerden biri de Wilfried Zaha oldu.

Zaman zaman skor katkısı yapsa da çoğu zaman isteniken oyunu sergileyemeyen 31 yaşındaki yıldız oyuncu, son haftalarda yedek kulübesine mahkum kalmıştı.

WILFRIED ZAHA ELEŞTİRİSİ

TRT Spor yorumcusu Alp Pehlivan, Wilfried Zaha ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Pehlivan'ın açıklamaları şu şekilde:

"OYNATSANIZ BİR TÜRLÜ, OYNATMASINIZ BİR TÜRLÜ"

"Okan Hoca sezon başından beri bence zaman zaman mecburiyet kadroları çıkarıyor. Zaha ile Tete ikilisi oynatsanız bir türlü, oynatmasanız bir türlü."

"BOŞ VER GİTSİN HOCAM"

"Zaha, ilk 11'de başlamak istiyormuş. Karagümrük maçında işte ilk 11'de başladı. Hocam sen çare ararken o bahane arıyorsa boş ver gitsin. Okan Hoca çare arıyor, Zaha bahane arıyor. Sonrada oyuna girdiğinde de hiçbir şey yapmıyor, ilk 11'de oynadığında da varla yok arasında. Takımı oyundan düşürüyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2024, 15:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selçuk Gerçek
Selçuk Gerçek - 2 ay Önce

Katılıyorum. Hatta mümkünse yanında Ziyech ile NDombele'yi de götürsün. Amiyane tabiriyle bu "çakal futbolcular" beni yordu, Buruk'u hayal bile edemiyorum.

S.horuz
S.horuz - 2 ay Önce

Galatasaray Beşiktaş maçında sabırlı oynamaz her zamanki taktikle çıkar oynarsa kaybeder ya 4.3.3 yada 4.5.1 kontra taktiği ile fakat bu taktikle Beşiktaş çıkarsa hiç şaşmam

C.t
C.t - 2 ay Önce

Zaha,olivera, tete,ndomble,zyech,vinicus derhal şutlanmali böyle transferi yapılır yönetim ve okan!!icardinin yanında iyi bi forvet alınmalı 90 dakka icardi oynamaz .