Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'da çok beğeniyorum, çok iyi bir oyuncu ama artık bunları bıraksın"

Galatasaray'da gözler Beşiktaş ile oynanacak kritik derbi mücadelesine çevrildi.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'da çok beğeniyorum, çok iyi bir oyuncu ama artık bunları bıraksın"

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çilingiroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERA VE MERTENS DIŞINDA LİDER OYUNCU YOK"

"Galatasaray'ın şampiyon olması için Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın olmayacak hatalar yapması gerekiyor. Galatasaray'da Muslera ve Mertens dışında lider oyuncu yok. Torreira ve Icardi iyi oyuncular ama lider değil. Birisi Arabistan'da tatil yapıyor, diğeri Uruguay'a gidiyor, bunlar takıma liderlik yapacak isim değiller. Muslera'nın parmağı kırıldı, 3 hafta sonra maça çıktı."

"BARIŞ ALPER ÇOK İYİ OYUNCU"

"Barış Alper Yılmaz çok iyi oyuncu, beğeniyorum ama her pozisyonda hakeme itiraz, kendini yere atmalar, eller hep havada. Bırak artık bunları. Futbolunu geliştirmene bak. Kerem Aktürkoğlu da aynısını yapıyor."

"ICARDI OYNARSA BEŞİKTAŞ İÇİN AVANTAJ OLUR"

"Beşiktaş'ta Amartey ve Necip ön plana çıkıyor. Icardi, ilk 11 oynarsa Beşiktaş adına avantaj olur. Müthiş oyuncu ama disiplinsiz. Antrenmanlara bile çıkmıyormuş. Bayern Münih'e karşı şov yapmak için panenka penaltısı atıyorsun ama o panenkayı sana Avrupa'nın büyük takımları attıramaz. Ben idareci gözünden bakıyorum. Aboubakar da bana göre çöp transfer. İyi oyuncu olsa ne olur? Ligde 4-5 gol atmış, 3.5 milyon Euro maaş alıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2024, 10:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Coşkun Parmaksız
Coşkun Parmaksız - 2 ay Önce

Kaya bey sezon başından 'da fb,bjk şampiyon olur dedin ama gene tahminin tutmadı,sen yanliz bjk'la ilgili yorum yap.selamlar.