Levent Tüzemen: "Galatasaray'a transfer edenler parasını cebinden karşılasın, babasının çiftliği değil"

Galatasaray'da bazı oyuncuların performansı tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'a transfer edenler parasını cebinden karşılasın, babasının çiftliği değil"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"KEREM AKTÜRKOĞLU, HER ŞEYE KARIŞMAYACAK"

"Kerem Aktürkoğlu iyi oyuncu, çok mücadele ediyor ama duran topların başına geçmemesi gerekiyor. Kerem Demirbay ve Oliveira, duran topları ondan daha iyi kullanıyor. Beni kimse 'Kerem Aktürkoğlu için sahada koşmuyor, işini yapmıyor' diye inandıramaz. Fakat her şeye karışmayacak ve 10 numarada oynamayacak."

"GALATASARAY, KİMSENİN BABASININ ÇİFTLİĞİ DEĞİL"

"Biraz Okan Buruk'un da kabahati. Zaha'yı kazanmak için Kerem, haftalardır 10 numarada hapsoldu. Kim formdaysa o oynayacak. Galatasaray, kimsenin babasının çiftliği değildir. Son maçta Zaha yüzünden Derrick Köhn de ileri çıkamadı. O kanatta uyumlu olamadılar."

"ZAHA KONUSUNDA KABAHATİ ÜSTLENSİNLER"

"Icardi, Torreira ve Mertens'i getirdiklerinde alkışladık. Şimdi kusura bakmasınlar ama Zaha konusunda da kabahati üstlensinler. Takımına hep negatiflik veriyor. Vücut diliyle büyük takımda oynayamayacağını bize gösteriyor. Etrafındaki arkadaşlarına bile bakmıyor, pas atmıyor, hep kaleye vuruyor. Bu transferi yapanlar, parasını cebinden karşılasınlar."

"ICARDI'SİZ GALATASARAY, İYİ OYNAMIYOR"

"Galatasaray'da Icardi'nın ağrıları var antrenmanlara çıkmıyor ama Beşiktaş derbisinde oynayacak. Icardi'siz Galatasaray iyi oynayamıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 01:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Forza Cimbom
Forza Cimbom - 2 ay Önce

Hocam çok ama çok haklısın. Serbest vuruşları kesinlikle Kerem değil top tekniği daha yüksek olan Mertens, Demirbay, Kaan ya da Oliviera kullanmalı. Kupa maçı bunun en güzel kanıtı. Duran toplar konusunda nasıl bu kadar bariz bir tercih hatası yapılıyor anlamış değilim.