Gürcan Bilgiç: "Galatasaray taraftarı takmış, ağzıyla kuş tutsa yaranamaz"

Galatasaray'ın 25 yaşındaki milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, tartışmaların odağından kurtulamıyor.

Gürcan Bilgiç: "Galatasaray taraftarı takmış, ağzıyla kuş tutsa yaranamaz"

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na olan eleştiriler her dönem konuşulmaya devam ediyor.

Sarı kırmızılı formayla son 3 sezonda direkt olarak 20 gol katkısını geçen milli oyuncunun eleştiri alması dikkat çekiyor.

A Spor yorumcusu Gürcan Bilgiç, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bilgiç'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY TARAFTARI TAKMIŞ"

"Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu sevmeyen kesim var. Çocuk, ne yapsa yaranamıyor. Eski bir yöneticiyle konuştum, 'Bazı hareketleri, jest ve mimikleri antipatik geliyormuş. O yüzden taraftar takmış' dedi. Bu adam, her sezon 20 küsür gole katkı yapıyor. Başka ne dertleri olabilir ki?"

"AĞZIYLA KUŞ TUTSALAR YARANAMAYACAKLAR"

"Kerem'e yapılanların aynısı Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'a yapılıyor. İki kulübün taraftarı da bu iki futbolcuya kafayı takmış. Ağzıyla kuş tutsalar yaranamayacaklar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2024, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
MERT KARADAĞ
MERT KARADAĞ - 2 ay Önce

GS taraftarının Kerem Aktürkoğlu ile bir derdi yok. Tek sıkıntı Kerem çok kolay top kaybediyor. Birkaç oyuncu ile baskı geldiğini sezip bazı topları tek pas ile kaptırmadan ayağından çıkarması lazım. Hem Kerem hem de Okan Buruk bu durumu neden düzeltemiyorlar gerçekten anlamak çok zor. Taraftar çok kolay top kaybı yapmasına sinirleniyor. Olay bu kadar basit