Mustafa Denizli: "Galatasaray maçından sonra hakem 1 milyon Dolar para aldı"

Türk futbolunun önemli isimlerinden Teknik Direktör Mustafa Denizli, Socrates Dergi Youtube kanalında Mehmet Demirkol'un konuğu oldu.

Mustafa Denizli: "Galatasaray maçından sonra hakem 1 milyon Dolar para aldı"

Mustafa Denizli, Galatasaray'ı çalıştırdığı ilk dönemle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Denizli'nin yaptığı açıklamaları şu şekilde:

"NEUCHATEL XAMAX MAÇIYLA BELKİ DE KARİYERİM SEKTEYE UĞRAYACAKTI"

"O maç var olmakla yok olmak arasında bir mücadeleydi. Zafer gerçekleşmese belki de teknik adamlık kariyerim sekteye uğrayacaktı. O anı unutmam mümkün değil. 'Ben 5 atacağız' dediğim zaman herkes hayal sattığımı düşünmüştü. Eve giderken öyle bir konvoy vardı ki gerçekten unutamadım. 500 tane Galatasaray bayrağının dışında 300 tane Fenerbahçe, Beşiktaş ve diğer rakiplerimizin bayrağını da görmüştüm. Türkiye oradan buraya nasıl geldi anlamıyorum. Bakıyoruz iki kulübün birbirini geren açıklamalarını görüyoruz. Hakikaten bu durumdan çok üzüntülüyüm. O serüvendeki en zor maç Monaco maçıydı. 6 tane Fransa, 3 tane İngiliz Milli Takımı'nda oynayan futbolcular vardı."

"HAKEM 1 MİLYON DOLAR PARA ALDI"

"Steaue Bükreş'e elendiğimiz turun ilk maçında hakem faciası yaşadık. Rumen kulübünün sponsoru çok önemli bir araba markası. İngiliz dergisi belgelerle ortaya çıkardı. Hakem 1 milyon Dolar para aldı. Penaltılar, verilmeyen gol bizim sonumuz oldu. İddia ediyorum Real Madrid çıksaydı, biz final oynamıştık. O zamanki takımın ismi var, cismi yoktu."

"FENERBAHÇE MAÇINDA FUTBOLCULAR BANA GÜLDÜ"

"Fenerbahçe'ye 4-3 yenildiğimiz maçın devre arasına girdiğimizde bu maçın dönebileceğini düşünmüştüm. Futbolcular bana güldü. Çünkü ilk devrede 5-0 olabilirdi. Futbol laubaliliği kaldırmaz."

ALP YALMAN İTİRAFI

"Teknik adamlık kariyerimde çalıştığım en iyi başkan Alp Yalman'dı."

"OKAN BURUK BİLE  DİKEN ÜSTÜNDE"

"Galatasaray'ın Sparta Prag'a elenmesi bana sürpriz oldu. Okan Buruk gibi başarılı hoca bile diken üstünde." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2024, 12:49
YORUM EKLE