Galatasaray'ın gelecek sezonki ilk transferi belli oldu! Oyuncuyla anlaşma sağlandı!

Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlarken flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'ın gelecek sezonki ilk transferi belli oldu! Oyuncuyla anlaşma sağlandı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'a elenen ardından da Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Galatasaray'da gözler Beşiktaş derbisine çevrilmiş durumda. 

Dev derbide 3 puanı alarak şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen sarı kırmızılılar bir yandan da gelecek sezonun kadro planlamasını yapıyor.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, genç futbolcuyla anlaşma sağladı.

İLK TRANSFER ALMANYA'DAN

Galatasaray, Alman ekibi Freiburg takımında forma giyen Berkay Yılmaz’ı transfer edecek. Devre arası transfer döneminde anlaşmaya varılan futbolcunun transferinin Mayıs veya Haziran ayında bitirilmesi isteniyor.

BERKAY YILMAZ GALATASARAY'I BEKLİYOR

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Galatasaray, Freiburg forması giyen Berkay Yılmaz için sezon sonunda oyuncunun kulübüne yeni bir teklif yapma kararı aldı. Devre arasında anlaşmaya varılan Berkay Yılmaz, Galatasaray’ı bekliyor.

GELECEK SEZON SOL BEK PLANI

Galatasaray, sol bek mevkisinde Derrick Köhn - Berkay Yılmaz rotasyonu yapmak istiyor. Gelecek sezonun planlamasının bu kapsamda yapıldığı belirtildi.

Piyasa değeri 250 bin euro olarak gösterilen 19 yaşındaki Berkay Yılmaz, bu sezon takımında 9 maça çıktı, 592 dakika süre alırken 1 gol attı, 3 asist yaptı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 15:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cim bom bom isoooooo
Cim bom bom isoooooo - 2 ay Önce

Yaşım 55 kaç yaşında cimbomlu olduğumu bilmem enelde İstanbul'daki bütün maçları giderim Galatasaray'da tete zaha oliveira icardi dombili ve ziyeç Galatasaray'ı küçük görüyorlar dalga geçiyorlar şımarık oynuyorlar daha doğrusu oynamıyorlar Defol gitsinler Bir dahaki sen onları görmek istemiyoruz

Hiranur korkma
Hiranur korkma - 2 ay Önce

Ya bakın kerem aktürkoğlu gitmesin Allah aşkına ya bide konuşcakken kim gidiyo onuda söyleyin