Emre Belözoğlu: "Ben ekmek yediğim yere ihanet etmem, Galatasaray'dan 6 gol yediler"

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe maçında yaşadıklarıyla ilgili bir açıklama yaparken Galatasaray maçlarını örnek gösterdi.

Emre Belözoğlu: "Ben ekmek yediğim yere ihanet etmem, Galatasaray'dan 6 gol yediler"

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe maçında yaşadıklarıyla ilgili Haber Global'e konuştu.

Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ANNEM VE BABAM ÇOK ÜZÜLDÜ"

“Hayatımda 150 yıl yaşasam, asla başıma gelmez diyeceğim bir şey oldu. Fenerbahçe taraftarından küfürlü tezahürat duyacağımı asla düşünmezdim. İnsanı en sevdikleri vurabiliyormuş. Benim annem babam Fenerbahçeli ve onlara küfredildi. Ben Fenerbahçeliyim. Gel dediler geldim, git dediler gittim. Sesimi bile çıkarmadım. Fenerbahçe aleyhine tek satır cümlem yok. Annem ve babam çok üzüldü. Oğlum da çok üzüldü."

"HAK ETMEDİM"

"3 Temmuz’u yaşadık, otobüsümüz kurşunlandı. Hepsinde Fenerbahçe için dimdik ayakta durduk. Gerçekten çok üzgünüm, küfürlü tezahüratı hak etmedim."

"FENERBAHÇE DE GALATASARAY'DA 6 GOL YEDİ"

"Geçen yıl Başakşehir’deyken Galatasaray’a 7-0 yenildik. İkinci maç 1-0 bitti. Toplam 8 gol yedik. Fenerbahçe de iki maçta Galatasaray’dan 6 gol yedi. Kupada ve ligde Fenerbahçe geldi, bizi yendi. Ben ekmek yediğim yere ihanet etmem. Spor adamıyım, hangi takımla ilgili soru gelirse düşüncelerimi iletirim. Galatasaray tarihinin en iyi kadrosu ama en iyi oynayan ya da en başarılı değil. Bunu söylemem de ne var?" ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 01:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 2 ay Önce

VOLKAN GÖREVİNİ TAMAMLADI...İSTİFA EDEBİLİR...NASIL OLSA FENERLE MAÇI KALMADI...GS YE DE ÇELME ATTI YA..ŞEREFLİ MAHLUKTAN...DAHA NE OLSUN...ASLI BELLİ NESLİ BELLİ CİBİLİYETİ BELLİ....GÖREV LAYIKIYLA TAMAMLANDI....ARTIK HATAY İÇİN DE AĞLAMAZ, AĞLAMAYA DA GEREK KALMADI....

Mustafa cetin
Mustafa cetin - 2 ay Önce

Anlamadim bu ne korkudur. Dün gece bejeke maçındaki tüm hakem kararlarına tüm yorumcular eski hakemler doğru dedi hala ortalığı karıştırmaya.. koç grubu başını da ele geçirmiş maaşlı holigan spor muhabirleri yorumcular. Beslenen sosyal medya grupları.. yetmedi koç grupta çalışan veya ortaklık eden kulüp başkanları.. konuşan yok dürüst insan yok. Belanızı versin futbolumuzun da başarınızı da