Emre Belözoğlu: "Galatasaray ile anlaşılmazsa bir daha ilk 11'de oynayamaz"

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Olimpiu Morutan ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Emre Belözoğlu: "Galatasaray ile anlaşılmazsa bir daha ilk 11'de oynayamaz"

Trendyol Süper Lig'de İstanbulspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Emre Belözoğlu, Morutan'ın neden oynamadığıyla ilgili soruya cevap verdi.

SÖZLEŞME AÇIKLAMASI GELDİ

Emre Belözoğlu, Galatasaray'dan transfer edilen Morutan'ın bir kez daha ilk 11'de oynaması durumunda kulübün kaldıramayacağı bir bonservis ödemesi yapaması gerektiğini dile getirdi.

Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY İLE ANLAŞILMAZSA İLK 11'DE OYNAYAMAZ"

"Morutan ilk 11 oynamaya devam ederse kulübe çıkacak bir külfet var. Morutan'ın oynaması durumunda kulübümüzün kaldıramayacağı bir bonservis bedeli var. İki kulüp anlaşmadığı sürece Morutan, ilk 11 oynaması pek mümkün gözükmüyor. İki kulüp anlaşmadığı sürece 11'de oynayamaz." ifadelerini kullandı.

TRANSFER ŞARTLARI NE OLARAK AÇIKLANMIŞTI?

Galatasaray, Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan'ın 3 milyon Euro bonservis bedeliyle MKE Ankaragücü'ne transfer olduğunu duyurdu.

Galatasaray Futbol A.Ş.'den Borsa İstanbul ve Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen açıklamada, MKE Ankaragücü'nün, Morutan'ı 3 milyon Euro'dan az olmamak kaydıyla başka bir kulübe satması durumunda sarı-kırmızılı ekibin, elde edilen gelirin yüzde 50'sine sahip olacağı belirtildi.

Açıklamada, başkent temsilcisinin 30 Haziran 2024 tarihine kadar bu futbolcu için ekstra 3 milyon Euro daha ödemesi durumunda, bir sonraki satıştan elde edilecek transfer geliri karının yüzde 25'inin Galatasaray'a ödeneceği ifade edildi.

Anlaşma doğrultusunda Galatasaray'ın, 3 milyon Euro transfer bedeliyle Morutan'ı şarta bağlı olarak geri alma hakkı bulunduğu da yapılan açıklamada yer aldı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 10:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
A. Çakmak
A. Çakmak - 2 ay Önce

Galatasaray Beşiktaş'ı geçtiği an şampiyonluk ipini göğüsler.

Rüstem Erol
Rüstem Erol - 2 ay Önce

Üç milyon Euro'ya çok diyorsanız bu kulübü kapatın.

İsa
İsa - 2 ay Önce

Morutan gs geri dönse olur..

Memoli
Memoli - 2 ay Önce

Morutan için güzel bir anlaşma yapılmış.Ama aynı veya benzer bir anlaşma başakşehir e gönderilen İçin adını unuttum niye böyle bir anlaşma Yapılmamış

Armutcu
Armutcu - 2 ay Önce

Fenerbahçeden isteyin ki onlara yardim edesiniz