Galatasaray'da görüşmeler tıkandı, "Galatasaray'dan giderim" dedi!

Galatasaray'da Erden Timur'un sözleşme görüşmeleri yaptığı isimlerden biri de Victor Nelsson olmuştu.

Galatasaray'da görüşmeler tıkandı, "Galatasaray'dan giderim" dedi!

Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmak istediği Victor Nelsson'un yedek kalmaya başlaması sonrası iki taraf arasındaki mevcut görüşmeler tıkandı.

Galatasaray yönetimi, bir süredir Victor Nelsson’un sözleşmesine iyileştirme yapıp kontrat süresini de uzatmayı planlıyordu.

VICTOR NELSSON'UN TAVRI GÖRÜŞMELERİ TIKADI

Birçok Avrupa takımından teklif almasına rağmen 25 yaşındaki oyuncu için şu ana kadar kulübe istenen rakamların gelmemesi, satış sürecinde rötar yaşanmasına yol açtı.

Nelsson’un son dönemdeki, “Oynamıyorsam giderim” yönündeki çıkışı, mevcut görüşmelerin de tıkanmasına yol açtı.

12-15 MİLYON EUROYA GÖNDERİLECEK

2026’ya kadar sözleşmesi olan Danimarkalı stoperin devre arası da dahil olmak üzere yakın bir dönemde bir Avrupa kulübüne satılmasına yüksek ihtimal gözüyle bakılıyor.

Ancak bonservis bandının bu kez 12-15 milyon Euro arasında olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2023, 00:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Objektif
Objektif - 7 ay Önce

Nelson önceki sezon iyi işler yaptı, inkar edilmez. Ancak, beklenilen transfer teklifleri gelmeyince ve takımın şampiyonlar liginde yer alması onun yetersizliğini ortaya koydu. Hem Nelson, hem de Abdülkerim zamanlama ve fizik mücadele ile oyunda kalan oyuncular. Sürat olmayınca şampiyonlar liginde olmuyor. O nedenle süre alamıyor. Kendini toparlayıp forma almak yerine tavır yapması çok yanlış. Böyle oyuncuları hiçbir kulüp almak istemez. Kendini kulüpten büyük gören, yerim garanti havasındaki oyuncularla anlaşmak zor..