Yakup Çınar: "Galatasaray'dan bence gider, yeni oyuncu bulunmuştur, hatta görüşmeler başlamıştır"

Galatasaray'da performansı beklenilen seviyeye ulaşmayan Angelino ve Ndombele ile devre arasında yollar ayrılabilir.

Yakup Çınar: "Galatasaray'dan bence gider, yeni oyuncu bulunmuştur, hatta görüşmeler başlamıştır"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık TV Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ANGELINO OLMADI"

"Angelino, büyük bir hayal kırıklığı. Galatasaray'da devre arasında mutlaka bir sol bek operasyonu gerçekleşeceğini düşünüyorum. Angelino ile yollar ayrılabilir. Olmadı, bazen olmuyor, tutmuyor maalesef."

"YENİ BİR SOL BEK BULUNMUŞTUR"

"Leo Dubois ve Berkan Kutlu, şu takımda tutulmalıydı. Dubois, Angelino'dan daha iyi sol bek performansı gösteriyordu. Dubois, giderken de gerçekten çok üzüldü. Mutlaka bir sol bek transferi yapılmalı. Angelino ile yollar ayrılmalı. 4 maç sonra opsiyonu dereye girecek. Kimse kusura bakmasın bu Angelino'ya 6.5 milyon Euro bonservis verilmez. Bence gider, yeni sol bek bulunmuştur, hatta görüşmeler başlamıştır."

"NDOMBELE, BUNDAN SONRA OLMAZ"

"Ndombele'nin Galatasaray'da olacağını sanmıyorum. Bundan sonra başka bir yerde de olmaz. Şu an için futbol, Ndombele'yi bırakmış. Kendini verdiğini düşünmüyorum. O yüzden devre arasında Angelino ile birlikte Ndombele ile de yolların ayrılmasını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2023, 23:02
YORUM EKLE