Galatasaray'da Muslera'dan haber var

Trabzonspor maçında sakatlanan Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera da son durum ne? Uruguaylı kaleci ne zaman dönecek?

Galatasaray'da Muslera'dan haber var

Galatasaray'ın kaptanı ve efsanesi Fernando Muslera'nın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Uruguaylı eldiven, Süper Lig'in 22. haftasında 5 Şubat Pazar günü Nef Stadı'nda oynanan ve 2-1 kazanılan Trabzonspor maçında sakatlanmıştı. Muslera, Marc Bartra ile çarpışmıştı.

36 yaşındaki kalecinin yapılan MR sonuçlarının ardından ayağında kanama ve kısmi çökme olduğu tespit edilmişti. 6-8 hafta sahadan uzak kalması beklenen Muslera, kendisine verilen tedavi ve programa uydu.

ANTRENMANLARA BAŞLAYACAK

Takımın antrenmanlarını tesislerde izleyerek takip eden Uruguaylı kaleci, Antalya'da yapılacak kampa götürülecek. Fernando Muslera antrenmanlara yavaş yavaş başlayacak.

Galatasaray mart ayında 3 resmi maç oynayacak. Sarı kırmızılılar 1 Mart'ta Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası, 11 Mart'ta Kasımpaşa ve 17 Mart'ta ise Konyaspor ile Süper Lig maçları oynayacak.

Fernando Muslera'nın yokluğunda kaleyi Okan Kocuk koruyacak.

TRANSFER RAFA KALKTI

Muslera'nın iyileşmesi ve Süper Lig'e ara verilmesi nedeniyle Galatasaray kaleci transferi yapmaktan vazgeçti. Gaziantep FK forması giyen Günay Güvenç'in adı Galatasaray ile anılıyordu.

Kaynak: NTV

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2023, 00:42
YORUM EKLE