"Galatasaray'dan geri dönmek için sabırsızlanıyor"

Galatasaray'ın devre arasında önemli bir yatırım yaparak kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo için Serie A devleri pusuda bekliyor.

"Galatasaray'dan geri dönmek için sabırsızlanıyor"

Spor Toto Süper Lig 2022/2023 sezonuna yenilenen teknik heyet ve futbolcu kadrosuyla giren Galatasaray, devre arasında da önemli bir yıldızı kadrosuna kattı.

Roma'da sorunlar yaşayan Nicolo Zaniolo, devre arasında 15 milyon Euro ve bonuslar karşılığında sarı - kırmızılılara transfer oldu.

KASIMPAŞA MAÇNDA ÜÇ PUANI GETİREN İSİM OLDU

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. İlk yarısı 0-0 biten mücadelenin ikinci yarısında İtalyan yıldız, Yunus Akgün'ün yerine oyuna dahil oldu.

Yıldız oyuncu, 57. dakikada sol ayak içiyle yaptığı sert vuruşta topu filelere göndererek takımının 1-0'lık galibiyetinde önemli rol oynadı.

FATİH KARAGÜMRÜK KARŞISINDA İLK 11 ÇIKTI

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti.

Mauro Icardi'nin sakatlığı ve Bafetimbi Gomis'in oynamak istememsi nedeniyle ilk 11'de Nicolo Zaniolo forvette görev aldı.

60 dakika sahada kalan İtalyan yıldız etkili bir performans sergileyemeyince 60. dakikada yerine Icardi'ye bıraktı.

'ZANIOLO SABIRSIZLANIYOR'

İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, İtalya Milli Takımı'na çağrılması beklenen isimler arasında Nicolo Zaniolo'ya da yer verdi.

Yıldız oyuncu için; "İstanbul'da hava Zaniolo için iyi gidiyor, Galatasaray şampiyonluğu fethetmeye doğru ilerliyor. Bununla birlikte eski Romalı da ligimize dönmek için sabırsızlanıyor." ifadelerine yer verildi.

GALATASARAY 35 MİLYON EURO KAZANABİLİR

İtalyan yıldız ile ilgili yapılan değerlendirmede sözleşmesindeki maddeden de bahsedildi. 35 milyon Euro'ya satın alma opsiyonu bulunan Zaniolo'nun olası satışında sarı - kırmızılıların kasasına 35 milyon Euro girebilir.

Sözleşmesindeki 35 milyon Euro'luk madde göze çarpıyor. Hiç de azımsanmayacak bir bedel. Ancak Nicolo'yu isteyenler her zaman çoktur."

MİLAN VE JUVENTUS İDDİALARI

Haberde, Juventus'un Zaniolo ile ilgilendiği, ancak Milan'ın da yıldız oyuncu için ciddi bir alternatif olduğu bilgisine yer verildi.

Transfer iddialarıyla alakalı olarak, "Leao, De Ketelaere ve Brahim Diaz sezon sonunda ayrılabilir. Bu nedenle oyuncu çevresi, İtalya'dan gelecek sinyalleri bekliyor.

Ancak oyuncunun ekonomik koşulları, dönüş yolculuğunun hafife alınmasına müsaade etmiyor. Edinilen bilgiler ise, görüşmeler için sezon sonunun beklenmesi yönünde" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray formasıyla Süper Lig'de altı maçta görev alan Zaniolo, üç kez gol sevinci yaşadı. Yıldız oyuncu Türkiye Kupası'nda görev yaptığı bir maçta da asist yapma başardı.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2023, 00:03
YORUM EKLE