Galatasaray'dan sürpriz bir transfer

Galatasaray, Burak Yılmaz ile müthiş işler yapan ve Lille'in şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan isimlerden Jonathan Bamba'yı gündemine aldı.

Galatasaray'dan sürpriz bir transfer

İtalya'dan sonra rotayı Fransa'ya çeviren Galatasaray, Lille'in 26 yaşındaki sol açığı Jonathan Bamba'yı gözüne kestirdi. Bu sezon 20 lig maçında 5 gol, 3 asistle oynayan Fransız yıldızın sözleşmesi lig bitiminde sona eriyor.

SÜRPRİZ TRANSFER HAMLESİ BAMBA

Galatasaray'dan sürpriz bir transfer hamlesi daha geldi. Bir süredir İtalyan kulüplerinden takviyeler yapan Sarı-Kırmızılılar rotayı bu kez Fransa'ya çevirdi.

Cim Bom'un gözüne kestirdiği son isim, Lille'in 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jonathan Bamba. Bu sezon Fransa Ligi'nde 20 maça çıkıp 5 gol, 3 asistle oynayan yıldız futbolcunun Lille'le olan mukavelesi sezon sonunda bitiyor.

Galatasaray da bu fırsatı kaçırmayıp, Fransız futbolcuyu bonservis bedeli olmaksızın renklerine bağlamak istiyor. 5 yıldır Lille forması giyen Bamba'nın piyasa değeri ise 20 milyon Euro civarında.

ÇOK TALİBİ VAR

1.75 boyundaki Fildişi Sahili kökenli Jonathan Bamba'nın Avrupa piyasasında çok sayıda talibi bulunuyor.

Hatta Türkiye'den de Galatasaray dışındaki devlerin listesinde yer alan Bamba, Fransız gazetelerinde yer alan haberlere göre Lille'in yeni mukavele teklifini kesinlikle kabul etmeyecek.

Ancak genç futbolcunun menajeri, masaya oturduğu kulüplerden imza parası talep ediyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, bir sonraki temasta oyuncunun maliyetini mümkün olduğu kadar düşürmeye çalışacak.

Kaynak: Fanatik

YORUM EKLE