"Galatasaray, Emre Belözoğlu'na büyük jest yaptı"

Galatasaray yönetimi, Pazartesi günü oynanacak maç öncesi Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu'na sürpriz bir jestte bulundu.

"Galatasaray, Emre Belözoğlu'na büyük jest yaptı"

Emre Belözoğlu'nun PFDK'dan aldığı 5 maçlık ceza bulunuyordu. Genç teknik adamın cezası bitti. Buna karşılık yardımcısı Selçuk Şahin, kupada gördüğü kırmızı kartla Galatasaray maçında yedek kulübesinde yer alamayacak.

TEKNİK EKİP VE BAŞAKŞEHİR YÖNETİMİNE JEST

Galatasaray kulübü, Emre Belözoğlu'nun cezalı olan antrenörlerine ve Başakşehir yönetimine özel bir loca tahsis etti. Tahsis edilen bu locada daha önce Galatasaray - Beşiktaş derbisini izleyen Jorge Jesus yer alıyordu.

KAAN AYHAN'A LOCA KALMADI

Cim-Bom’da gelecek sezonun heyecanı da şimdiden başladı. Loca için talepte bulunan oyunculara bile olumlu dönüş yapılamadığı ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılılarda, Kaan Ayhan’ın loca almak istediği ancak tükenmesinden dolayı milli futbolcuya olumlu yanıt verilemediği öğrenildi.

TARİHİ BİR RAKAMA ULAŞTI

Galatasaray’da kombine yenileme satışları tarihi bir rakama ulaştı. Satışa çıktığı 18 Nisan günü rekor ilgi gören kombine ve VIP koltuk yenilemede satış adedi 19 bini aşarak kulüp tarihindeki en yüksek yenileme rakamı oldu.

En çok satış yapılan geçen seneki 3 aylık toplam rakama, bu sene mesai saatleri dışındaki bayram tatillerine rağmen, 10 iş günü içerisinde ulaşıldığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2023, 03:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cim Bom
Cim Bom - 12 ay Önce

Birgün Galatasaray'ın hocası olacak Emre Belözoğlu