Galatasaray'ı ve futbolcuları milyonlarca Dolar dolandırdı

İstanbul'da bir bankanın önce Florya sonra da Levent şube müdürlüğünü yapan S.E.'nin Fatih Terim, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Semih Kaya ve diğer tanınmış isimleri dolandırdığı iddia edildi. 

Galatasaray'ı ve futbolcuları milyonlarca Dolar dolandırdı

Diken'in haberine göre; banka müdürü S.E., müşterileriyle kurduğu iyi ilişkileri dolandırıcılık amacıyla kullandı.

S.E. özel müşterilere kullandırılan "özel fon"da mevduatlarının daha yüksek gelir getireceği yalanını söyledi. Hatta S.E. "özel fon"da bankanın üst yönetiminin de yatırımlarını değerlendirdiğini aktardı.

YAKIN İLİŞKİLER KURDU

Florya'dan sonra aynı bankanın Levent şubesine geçen S.E. burada da yakın ilişkiler kurarak "özel fon" için müşterilerden para topladı.

Haberturk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberini detaylandıran Diken; S.E.'nin güven kazanmak için ödemeler yaptığı bunu da "özel fon"a yeni katılan mağdurların parası ile sağladığını ileri sürdü.

2,5 MİLYON DOLAR GÖNDERMESİNİ İSTEDİ

Valizlerle banka müdürü S.E.'ye para teslim eden iş insanı hesabında ödemesini göremedi. S.E. iş insanına teknik bir hata nedeniyle hesaba yansımadığını belirterek 2 milyon 500 bin dolar para daha göndermesini istedi.

TOPLAM 5 MİLYON DOLAR ÖDEME YAPTI

Banka müdüresinin istediği rakamı valizlerle gönderen iş insanı toplamda 5 milyon dolar ödeme yaptı. İş insanın şüphelenmesi ve şikayetçi olması ile dolandırıcılık zinciri ortaya çıktı.

Banka müdürü S.E.'nin sadece "özel fon" için para toplamadığı müşterilerin haberi olmadan kredi kullandırdığı belirtildi.

DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİKTEN TUTUKLANDI

S.E.'nin bankası tarafından sorgulandıktan sonra ‘nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘belgede sahtecilik’ suçlamalarıyla tutuklandığını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2023, 13:49
YORUM EKLE