Galatasaray'ın görüşmelere başladığı yıldız oyuncudan kötü haber geldi

Galatasaray'ın sezon sonunda kadrosuna katmak için şimdiden görüşmelere başladığı yıldız oyuncudan Galatasaray'a kötü haber geldi.

Galatasaray'ın görüşmelere başladığı yıldız oyuncudan kötü haber geldi

Galatasaray, Lyon ile sözleşmesi sona erecek ve yazın takımdan ayrılacak Moussa Dembele'nin transferi için oyuncuyla uzun süredir görüşmelerini sürdürüyordu.

Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi ile birlikte forvet bölgesini Fransız yıldıza emanet etmek istiyordu. Fulham'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray için İstanbul'a gelen fakat transferi gerçekleşmediği için Celtic'e transfer olan Dembele'nin yıllar sonra Galatasaray forması giymesine kesin gözüyle bakılıyordu.

Sky Sports'un haberine göre Lyon ile sona erecek sözleşmesini uzatmama kararı alan Moussa Dembele için Marsilya'nın devreye girdiğini yazdı.

Haberde gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olmak isteyen Marsilya'nın Dembele'yi transfer ederek forvet hattını güçlendirmek istediği iddia edildi.

Marsilya'da Alexis Sanchez'in de durumu netlik kazanmadı. Şilili yıldızın gelecek sezon takımdan ayrılabileceği kaydedildi. bu yüzden Marsilya Başkanı Longoria'nın Lyon'dan ayrılması kesinlik kazanan Dembele'yi kadrosuna katmak istediği belirtildi.

FRANKFURT VE NAPOLI DE PEŞİNDE

Galatasaray'ın da ilgilendiği Moussa Dembele ile Marsilya dışında Napoli ve Frankfurt'un da nabız yokladığı ifade edildi.

Sky'da yer alan haberin detayında "Almanya'nın en ateşli taraftar grubuna sahip olan Frankfurt, Dembele'yi kadrosuna katmak istediğini doğruladı. Yönetim 'Bu seçeneği değerlendiriyoruz' diyerek Dembele transferini doğruladı. İtalya'yı şampiyon olarak tamamlayan Napoli, Osimhen'in halefi olarak Dembele'yi belirledi. Maviler, Fransız golcüyü kadrosuna katmak isteyen bir başka takım." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2023, 01:44
YORUM EKLE