Murat Özbostan: "5 milyon Euro bile vermezler, Galatasaray ya parayı basacak ya da..."

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin geleceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Murat Özbostan: "5 milyon Euro bile vermezler, Galatasaray ya parayı basacak ya da..."

Galatasarayi yıldız oyuncu Mauro Icardi'nin bonservisini almak için PSG ile görüşmelere devam ediyor.

A Spor yorumcusu Murat Özbostan, Mauro Icardi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özbostan'ın açıklamaları şu şekilde:

"TAMAMEN PARAYA BAKIYOR"

"Icardi'nin kalıp kalmayacağını bilmiyoruz. Kolay değil. Şimdi gerçekler var. Bence oyuncu tamamen paraya bakıyor. Avrupa'da oynamayı o kadar umursadığını sanmıyorum. Burada mutlu ve bunu söylüyor." 

"10 MİLYON EURO İSTENİYOR"

"PSG'nin 10 milyon Euro istediği yazıldı. 1 yıllık sözleşmesi var ve 8,5 milyon Euro net maaşı var. Artı 2024 yılında da bonservisini alıp istediği kulübe gidecek. Böyle bir durum var."

"18,5 MİLYON EURO'LUK İŞ"

"Galatsaray, PSG'nin kapısını çalacak ve onlar da 'En az 10 milyon Euro' diyecek. 8,5 milyon Euro da yıllık maaşı var ve PSG, 'Biz 18,5 milyon Euro'luk iş yaptık' diyecek."

"BELKİ PSG, YENİ TEKLİF YAPACAK"

"Messi'nin gideceği söyleniyor. PSG, bellki de 'Gel burada oyna. 8,5 milyon Euro'luk maaşı revize edelim ve 2 yıllık da sözleşme yapalım' diyecek. PSG, Icardi'ye bu teklifi yaparsa o da bence kabul eder."

"KIMSE ICARDI'YE O PARAYI VERMEZ"

"Sonuç itibariyle zor bir iş. 'Icardi'yi alalım' demekle olmuyor. PSG istemeyecek, bonservisinde de çok yüksek rakam istemeyecek, Icardi ise çok fazla maaş istemeyecek. Galatasaray, 5 milyon Euro'dan 3 yıllık teklif etse zaten 15 milyon Euro olur. Icardı, PSG'den ayrılır ve Galatasaray'a gelmezse zaten Avrupa'da kimse 8,5 milyon Euro vermez. 5 milyon Euro veren bile olmaz. Belki İngiltere'de bu rakamı bulur ama orada da vergisi falan var."

"DAHA İYİSİNİ BULABİLİRLER Mİ?"

"Galatasaray, Icardi operasyonunu başarıyla yapabilir ama mali tarafı oldukça ağır bir tablo. Galatasaray da Icardi'den daha iyisini bulabilir mi? Galatasaray ya parayı bastıracak, her türlü fedakarlığın altına imza atıp Icardi'yi ikna edecek, sözleşme imzalatacak ya da ayrılışına ağlaya ağlaya göz yumacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2023, 14:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 11 ay Önce

Genel kurul üyeleri pamuk(!) ellerini ceplerine sokup paralarına kıysınlar icardinin 3 yıllık ücretini ödeyip kulübe hediye etsinler. Tüm transferi Erden Timur'a yüklemesinler.