"Galatasaray'ın yeni 10 numarası belli oldu"

Galatasaray Teknik Direktörü Buruk’un forvet arkasında yer alan Kerem’i yine sol kanada çekeceği, 10 numara pozisyonunda ise Hakim Ziyech’e görev vereceği ifade edildi. 

"Galatasaray'ın yeni 10 numarası belli oldu"

Galatasaray’da 10 numaraya Hakim Ziyech geçiyor.

Rize’de tek golle 3 puana ulaşan Aslan’da 9 maçlık galibiyet serisine rağmen Teknik Direktör Okan Buruk’un arayışları devam ediyor.

HAKIM ZIYECH 10 NUMARAYA

Sarı-kırmızılı teknik adam, ön taraftaki kurguda değişikliğe gidiyor. Okan Buruk’un Hakim Ziyech’i ilk 11’de oynatmayı düşündüğü ve Faslı yıldızın 10 numaralı pozisyonda değerlendirilmek istendiği bildirildi.

Sakatlığını atlatan ve Bayern ile Rize maçlarının ikinci yarılarında görev alan Ziyech’in Kasımpaşa maçıyla beraber 11’e gireceği belirtildi.

Tecrübeli oyuncunun cepheden etkili şutları ve pasları ile tıkanan oyunda kilidi açabileceği öngörüldü. Diğer taraftan Ziyech’in 11’e girmesiyle beraber Kerem Aktürkoğlu’nun da eski pozisyonu olan sol açığa geçeceği belirtildi.

Kerem’in 10 numara pozisyonda tartışılan performansı da yine alınan kararda etkili oldu. Zaha veya Tete’nin ise bu kurguda ön tarafın sağında değerlendirileceği belirtildi.

MAURO ICARDI'YE TEDAVİ

Cim-Bom’da Kasımpaşa hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla başladı.

Rize maçı sonrası izin yapan ve dün çalışmalara başlayan Galatasaray’da, son iki maçtır büyük fedakarlık yapan Mauro Icardi ise günü tedaviyle geçirdi.

Arjantinli forvetin ağrıları devam ederken, Kasımpaşa maçında da yine iğneyle sahadaki yerini alması bekleniyor.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2023, 18:49
YORUM EKLE