Galatasaray, Kenan Yıldızı neden alamadı? Maç sonrası duyurdu!

A Milli Takımımız'ın hazırlık maçında Almanya'yı 3-2 mağlup ettiği maça Kenan Yıldız ve Abdülkerim Bardakcı damga vuran isimlerin başında geldi.

Galatasaray, Kenan Yıldızı neden alamadı? Maç sonrası duyurdu!

Spor Gecesi Digital Youtube kanalınad Haluk Yürekli, A Milli Takımımız'ın Almanya'yı mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Yürekli'nin açıklamaları şu şekilde:

"BUNLAR TESADÜF DEĞİL"

"Kimse Almanya'yı Bayern Münih'i bu hallere düşüremezdi. Bunlar tesadüf değil. Galatasaray'ın da milli takımın da oyunu benzerdi. Artık hedefleri başka yerlere koymamız gerekiyor."

"GALATASARAY, KENAN YILDIZI SORMUŞTU"

"Galatasaray, sezon başında Kenan Yıldız'ın durumunu Juventus'a sormuştu, Juventus göndermedi."

"ABDÜLKERİM, 40-50 MİLYON EURO'LUK FUTBOLCUYDU"

"Abdülkerim Bardakcı, 3-4 yaş daha genç olsaydı, pasaportu da Avrupa olsaydı, 40-50 milyon Euro'luk futbolcuydu. Harika oynadı. Avrupa'da birçok kulübün de takibinde. Galatasaray'ın kapıları mutlaka çalınacaktır." ifadelerini kullandı.

KENAN YILDIZ MAÇ SONU KONUŞTU

Kenan Yıldız; "Bana güvenen herkese teşekkürler. Gol attığım için çok mutluyum. Motivasyon konusunda hocam çok iyi. 'Kafana bir şey takma, kendi futbolunu oyna, rahat oyna' dedi." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 11:44
YORUM EKLE