"Galatasaray Kulübü'nden bilgi aldım, Mauro Icardi..."

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi oynanacak Bayern Münih maçı öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor.

"Galatasaray Kulübü'nden bilgi aldım, Mauro Icardi..."

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık TV Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"SELAHATTİN BAKİ, BEL ALTI VURUYOR"

"Selahattin Baki, Galatasaray camiasının bu kadar sevdiği bir insan için 'Alzheimer başlangıcı var' dedi. Bu bel altı vurmak. '11 yıldır transfer yapıyorum' dedi. Fenerbahçe, 9 yıldır şampiyon olamıyor. Fenerbahçe'de Ali Koç dışındaki yöneticilerin konuşması için bir iddiaya açıklık getirmeleri gerekiyor. Aziz Yıldırım, 'Fenerbahçe'de maaş alan yöneticiler var' dedi. Bununla ilgili önce açıklama yapılsın. Fenerbahçe'de şampiyon olamamanın stresi var."

"MUSLERA, FAIR PLAY'A ADAY GÖSTERİLMELİ"

"Fernando Muslera, Rosier direğe çarpmasın diye ona müdahale etti. Bence Fair Play ödülüne aday gösterilmesi gereken bir pozisyon. Rosier, Allah ne verdiyse gitti. Direğe çarpabilirdi."

"ICARDI İÇİN KULÜPTEN ALDIĞIM BİLGİ..."

"Rachid Ghezzal'ın Mauro Icardi'ye müdahalesi %100 penaltı. Icardi, o pozisyonda sakatlandı fakat oyundan çıkmak istemedi. Ağrı eşiği çok yüksek. Bayern Münih maçında oynayıp oynamayacağına kendisi karar verecek. Bu maça çıkabilir. Kulüp içinden aldığım bilgi, ağrıları çok fazla. Bu ağrıya dayanabilecek mi?"

"PRİM 1 MİLYON EURO OLACAK"

"Beşiktaş maçı sonrası oyunculara kişi başı 500 bin lira prim verildi. Bayern Münih maçı için 1 milyon Euro olacak."

"BU İŞLERİ SAHA DIŞINA ÇEKMEYELİM"

"Mehmet Büyükekşi, Galatasaraylı deniyor. Nihat Özdemir'de Fenerbahçeliydi. Selim Soydan, Servet Yardımcı.. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin iyi kadroları var. Bu işleri saha dışına çekmeyelim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2023, 13:40
YORUM EKLE