Galatasaray maçının skandal hakeminin odasını bastılar!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile karşı karşıya geldiği maçta İspanyol hakem Jose Maria Sanchez'in verdiği kararlar büyük tepki çekti.

Galatasaray maçının skandal hakeminin odasını bastılar!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçında sahasında Manchester United ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar güçlü rakibiyle 3-3 berabere kaldı.

Cimbom bu sonuçla gruptan çıkma şansını Kopenhag maçına bıraktı.

Öte yandan Galatasaray - Manchester United mücadelesinde düdük çalan Jose Maria Sanchez'in verdiği kararlar büyük tepki topladı.

Özellikle teknik direktör Okan Buruk maç sonu İspanyol hakeme eleştirilerde bulunmuştu.

Okan Buruk yaptığı açıklamada, "Çok farklı bir puanda olup bu maça çok farklı bir şekilde çıkabilirdik. Penaltı ve ofsayt pozisyonu vardı. "Bayern maçında gol olan ofsayt çok küçük. Çizgi çizilmedi. Ne olduğunu göremedik. Hakem performansına baktığımızda deplasman takımı için muhteşemdi. Bütün takdir haklarını Manchester United'dan yana kullandı. Bu anlamda hakemin biraz daha rakibin lehine karar vermesi aksiyonlarımızı az da olsa etkiledi" ifadelerini kullanmıştı.

İSPANYA'DA DA ÇOK KONUŞULAN BİR HAKEM

Galatasaray - Manchester United karşılaşmasını yöneten Jose Maria Sanchez'in ülkesinde de çok konuşulan bir hakem olduğu ortaya çıktı.

40 yaşındaki hakemin İspanya'da skandal bir olay yaşadığı öğrenildi. Konuyla ilgili haberi ise İngiliz basını duyurdu.

LAPORTA, HAKEM ODASINI BASTI

Daily Star'da yer alan habere göre, Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın Real Madrid ile oynadıkları ve Sanchez'in düdük çaldığı maç sonrası hakem odasını bastığı kaydedildi.

Sanchez'in geçen sezon oynanan ve Real Madrid'in 3-1 kazandığı Barcelona maçını yönettiği belirtildi.

İspanyol hakemin bu maçta verdiği kararların ardından Barcelona Başkanı Laporta'nın hakem odasını bastığı ifade edildi.

Laporta'nın karşılaşmanın ardından soyunma odasına gittiği ve hakemden verdiği kararları açıklamasını istediği vurgulandı.

"HAKEMLİĞİ BIRAK"

Öte yandan Sanchez'in hakem raporunda 'Laporta'nın soyunma odasına girerek agresif bir şekilde kendisine tepki gösterdiği ve hakemliği bırakmaya davet ettiği' notu yer aldı.

Hakem Sanchez'in, Laporta'nın bu davranışı sonrası herhangi bir cevap vermeyerek Barcelona Başkanı'nı dışarı çıkması yönünde uyardığı aktarıldı.

Kaynak: A Spor

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2023, 22:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selçuk
Selçuk - 6 ay Önce

Suratsızın teki hiç mi yüzü gülmez çok itici bir hakem

Hüseyin Usta
Hüseyin Usta - 5 ay Önce

Bakıyorum şu Fener bahçeli yazarlara hep kendilerine büyük Rakibi olan GalataSaraya sataşıyorlar. Önünüzde çok böyük sorunu olan futbolcu luğunu yaptığınız Fenerbahçenin sorun larına odaklanın beyler kendinize gelin Galatasaray'ımızın kendi elamanları ve yazarları eleştirisıni yapsınlar.herkeze iyi günler Avrupada basarılar.