Rıdvan Dilmen'den Galatasaray tahmini! "Bence Galatasaray gruptan..."

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki en kritik maçlarından biri olan Manchester United karşısında müthiş bir geri dönüle imza atarak 3-3 beraberlik elde etti.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray tahmini! "Bence Galatasaray gruptan..."

Sports Digital Youtube kanalında Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"BU MAÇI ÇEVİRMEK KOLAY DEĞİLDİR"

"Savunmanın bel kemiği dediğimiz Davinson Sanchez yoktu. Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan'da sorunlar oldu. Rakibiniz ise Manchester United. Bu maçı çevirmek kolay değildir."

"BENCE GALATASARAY 2. OLARAK GRUPTAN ÇIKACAK"

"Galatasaray, bence büyük iş yaptı. Manchester United'a iki kez geri düşüp kazanmak, puan almak kolay değil. Ayrıca son maça da umutlarını sürdürmek çok önemli. Bence Galatasaray 2. olarak gruptan çıkacak. Galatasaray, rakibine 'Sana boyun eğmeyeceğim, seni yeneceğim' diyor. 3-1’den 3-3 yapmak kolay değildir. Şampiyonlar Ligi'ndeki en renkli maçlar Galatasaray maçlarıdır. Hep aksiyon var maçlarda, hep pozisyon var."

"ZIYECH'TE KALİTE VAR"

"Kalite önemlidir. Hakim Ziyech, fiziksel açıdan %50-60 ile oynuyor. Frikiği, penaltı gibi kullanıyor. Ziyech'te kalite var. Zaha da sanki kötü oynadı gibi ama hop bir şut çekiyor, tehlike yaratıyor. Ziyech ve Zaha gibi oyuncuları oyundan çıkartmak dert."

"MERTENS, KAFA KARIŞTIRDI"

"Mertens'in Alanyaspor performansı hocanın kafasını karıştırdı. Manchester United maçında Mertens'i oynatmak zorunda kaldı. Ben Kerem Aktürkoğlu ile başlar diye bekliyordum."

"NDOMBELE BELLİYDİ"

"Ndombele’nin performansının yetersizliği Alanyaspor maçında belliydi. Ndombele'nin oynaması, Kaan Ayhan'ı mecburen stopere attı."

"BENCE TAKIMDAKİ OMURGALAR..."

"Galatasaray’ın 3 forvetine bakar mısınız? Ziyech, Zaha ve Icardi. Kim girmedi? Tete girmedi ama kim girdi? Kerem Aktürkoğlu girdi, Barış Alper Yılmaz girdi. Bence takımdaki omurgalar Icardi, Muslera, Sanchez ve Torreira."

"O TARAFTARLARI EVLERİNE MUTSUZ YOLLAMAZSIN"

"Kendi evinde 3 maç oynamışsın ve 3'ünde de geri düşmüşsün. Hepsinde de geri dönüş yapmışsın, yetmemiş Old Trafford'da da geri düşmüşsün. Ama sen bu oyunu oynarsan, geri de düşsen o taraftarları evlerine mutsuz yollamazsın. Okan hoca, geriye düşseler de hem takımı hem de tribünü hareketlendirdi. Tribünler, geri düşse de niye destek veriyor takıma? Çünkü yapabilecek oyuncu kadrosu var ve yapıyorlar da." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2023, 14:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemil Hoca,
Cemil Hoca, - 6 ay Önce

Dün akşam çok mutlu oldum,Okan hocaya ve oyuncularımıza tşkkr.ederim.Her zaman böyle oynayalım

Okday şenel.
Okday şenel. - 6 ay Önce

Futbol bu g.s.baştan hazırlıklı başlamalı bir takımın gol atmasını beklemek ne demek. Bu takım eğer biraz daha akılla idare edilseydi şu an tur atlamıştı. Ama çok zor bir maç var ve işi hiç de kolay değil. Benim anladığım.Bayern.galatasaray türk takımına operasyon çekti.kalleşlik yaptı. Saygılar..

Yılmaz Durmuş
Yılmaz Durmuş - 6 ay Önce

G.S.'a hakemler çelme takmazlar ise ikinci olur ama bence üçüncü eller devreye girecek, Kopenhag maçına Türk düşmanı bir hakem atarlar, Kopenhag'a bizi yendirecekler, Manchester United da Bayern Münih'i yenecek ve bizi UEFA ligine bile bırakmayacaklar

Osman erkaçar
Osman erkaçar - 6 ay Önce

Ne olursa olsun,Cimbom bize futbolu zevkini tatırıyor, keyifle izliyorum yenilsede en büyük aslan adı yeter.

Çetin 76
Çetin 76 - 6 ay Önce

Ridvan dilmen İyitaraftan bakıyor Kötü tarafi Kendi sahanda Kirmizi kart görmüş Kopenhageni yenmeliydin Deplasmanda yendiĝin kötü zamaninda olan Manchester uneteti Deplasmanda yenmişsin kendi sahanda yenmeliydin Ozaman Kopenhagen deplasmanina kalmadan Gruptan 2 inci olarak çıkardın

M
M - 6 ay Önce

GS de süper bir kadro var ,ama Okanın hataları yüzünden bu halde.. Alanya maçında defansın bel kemiği Sanchezi oynatarak sakatlanmasına sebep oldu bu maçı düşünerek o gün Nelssonu oynatsa oynatsa M ancesterden ilk yarıda iki gol yemezdik.Bayern maçlarında fazla havalanmasak en azından defansı sağlam tutup kendi sahamızda bir beraberlik koparsak şu an başka şeyler konuşuyor olacaktık.

Mustafa Murat Akın
Mustafa Murat Akın - 6 ay Önce

Okanın hatalar

Fikret malgil
Fikret malgil - 6 ay Önce

Arkadaşlar burası Şampiyonlar ligi. Her babayidin harcı değil burda oynamak. Galatasaray bu grup dan çikar rahat olun.