Uğur Karakullukçu: "Aklımı sıyıracağım, Bayern Münih resmen Galatasaray'a operasyon yaptı"

Galatasaray, Bayern Münih ve Manchester United maçlarında skandal hakem kararlarına maruz kaldı

Uğur Karakullukçu: "Aklımı sıyıracağım, Bayern Münih resmen Galatasaray'a operasyon yaptı"

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Youtube kanalında Galaatsaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yaşananları değerlendirdi.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şelilde:

"BEDAVADAN İKİNCİ SIRADALAR"

"Garanti sonuncu bir Kopenhag'a gitmemiz gerekiyordu. Herifler bedavadan puan toplayarak ikinci şu an ya!"

"AKLIMI SIYIRACAĞIM"

"Hakemlere bakın abi, bir sürü büyük yanlış karar var. Bayern Münih'e penaltıyı vermişsin, gidip VAR'da nasıl iptal ediyorsun, aklımı sıyıracağım!"

"GALATASARAY'IN KADERİ OLDU"

"İki ofsayt kararı var, Galatasaray'ın kaderi oldu. Ya Bayern Münih'i yeniyorduk, Manchester United maçında da omuzdan milimetrik ofsaytlardan Icardi'nin golü gitti."

"BAYERN MÜNİH, GALATASARAY'A OPERASYON YAPTI"

"Bayern Münih, Kopenhag ile berabere kalarak Galatasaray'a resmen operasyon yaptı. Çok büyük emek var, buraya kadar getirmişken Galatasaray buradan çıkar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2023, 14:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
G.Saraylı
G.Saraylı - 6 ay Önce

Ilk 15 dakika oyununda hakemin ne mal oldugunu herkes anladı,maç boyu Galatasaray tam hız alırken basit faullerle hızını kestiriyordu,oyunu ustaca resmen manchester lehine çeviriyordu oyunculara baş kaldırtmadı Saşa Boeyi durdurmak icin basit bir faulden kart çıkardı.UEFA açıkça Galatasarayı avrupa liglerinden atmak istiyor.Bir basit özür dilemeklerle sampion.ligde en basarılı takım olan Galatasarayı göz göre göre devirmek istiyorlar.Bunu FIFA ya şikayet etmesi lazım Galatasaray ve Bayern Kopenhag maçı o oyunlarından dolayı cezalandırılmalıdır poanları alınmalıdır bu iki takımın eger yönetim bunu yapmasa Galatasaray bu kirli oyunlardan dolayı elenecektir.