Galatasaray, Sergio Ramos'u sansasyonel bir şekilde açıklayacak! Dünya bunu konuşacak

Şampiyonlar Ligi'nde grupların eşiğine gelen Galatasaray, dünyaca ünlü kulüplerle yarışabilmek için Sergio Ramos’u istiyor.

Galatasaray, Sergio Ramos'u sansasyonel bir şekilde açıklayacak! Dünya bunu konuşacak

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde geçen sezonu Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray, yeni sezona da oldukça iddialı girdi.

BİRÇOK ÖNEMLİ İSİM GELDİ

Bu kez hem lig hem de Avrupa’da çıtayı yükselten sarı kırmızılılar, kadrosuna birçok önemli hamleler yapmıştı.

YENİ BOMBA İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Başta Icardi olmak üzere kadrosunu büyük ölçüde koruyan ve yıldızlarla dolu kadrosuna yeni oyuncular getirerek kaliteyi zirveye çıkaran Galatasaray, bir bombayı daha patlatmak için geri sayımda.

SERGIO RAMOS, SANSASYONEL ŞEKİLDE DUYURULACAK

İspanya La Liga devi Real Madrid’in efsanesi Sergio Ramos’u Aslan yapmak için geri sayımda bulunan yöneticiler, yeni haftada 37 yaşındaki stoperi aynı Hakim Ziyech’te olduğu gibi sansasyonel şekilde duyurmayı amaçlıyor.

DEVLERİN ARENASI İÇİN DEV BİR İSİM DAHA... 

Molde’yle oynayacakları Şampiyonlar Ligi Play-Off maçında Norveç temsilcisini geride bırakıp gruplara kalmayı hedefleyen sarı kırmızılı yönetim, devlerin arenasında başarı elde edebilmek için tecrübesiyle dünyanın en önemli isimlerinden olan Sergio Ramos’u istiyor.

YENİ HAFTADA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Deneyimli isimle senelik 10 milyon Euro’dan 1 artı bir yıllığına anlaşmaya yakın olan yönetim, Ramos’u yeni haftada açıklayıp taraftarını mest etmek istiyor.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2023, 20:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Latif şener
Latif şener - 10 ay Önce

Ramos GSde dengeleri bozar yaşlı almayın