"Galatasaray, sözleşme feshi için görüşmelere başladı"

Galatasaray'da Ocak transfer dönemine sayılı günler kala önemli gelişmeler yaşanıyor.

"Galatasaray, sözleşme feshi için görüşmelere başladı"

Türkiye Kupası'nda oynanan Keçiörengücü maçında büyük hayal kırıklığı yaratan Haris Seferovic'in Galatasaray macerası sona erebilir.

Keçiörengücü maçındaki kötü performansı ve penaltı vuruşundan yararlanamaması eleştiri oklarını yeniden İsviçreli golcüye çevirdi.

Galatasaraylı taraftarlar da Keçiörengücü maçında oyundan alınan Haris Seferovic'e büyük tepki gösterdi. Sarı-kırmızılıların sezon başında Benfica'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı İsviçreli ile yollarını ayırması bekleniyor.

İtalyan basını da Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Seferovic'i takımda görmek istemediğini iddia etti.

Tuttomercatoweb'te yer alan habere göre Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda oynadığı Keçiörengücü maçı Seferovic için bardağı taşıran son damla oldu. Ocak ayında Seferovic ile yollar ayrılacak.

"BURUK İSTEMİYOR"

Tuttomercatoweb'te yer alan haberde "Haris Seferovic için zor zamanlar. İsviçreli golcü teknik direktör Okan Buruk'u ikna edemedi ve Galatasaray, Benfica ile sözleşme feshi için görüşmelere başladı. Seferovic ligde sadece sekiz maça çıktı ve performansı beklentilerin altında kaldı. Galatasaray, Benfica'ya 1,5 milyon Euro'nun yanı sıra forvet oyuncusunun maaşının tamamı olan 2.3 milyon Euro ödedi. Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü'ne karşı gösterdiği kötü performans bardağı taşıran son damla oldu." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2022, 20:13
YORUM EKLE