Galatasaray, Torreira'nın partnerini buldu! Bu kez geliyor!

Tanguy Ndombele'yle yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray da listenin üst sırasında adı yazan yıldız için operasyon başladı.

Galatasaray, Torreira'nın partnerini buldu! Bu kez geliyor!

Milli arayı fırsat bilerek transferde kolları sıvayan sarı kırmızılılar son derece hareketli günler geçiriyor. Teknik direktör Okan Buruk’un listesi doğrultusunda harekete geçen Galatasaray Yönetimi, aynı zamanda fırsat transferlerini de kolluyor.

GÜNDEME TANIDIK İSİM GELDİ

Ocak ayında öncelikle orta sahayı, ardından hücum hattını güçlendirmeyi planlayan Cim Bom’da, gündeme çok tanıdık bir isim geldi. 

Orta sahaya yapılacak takviyeler konusunda da ince eleyip sık dokuyan sarı kırmızılılar’da gündeme gelen son isim, yine yaz döneminde adı çok defa Türk kulüpleriyle anılan bir oyuncu.

TORREIRA'NIN PARTNERİ NDIDI 

İngiltere Championship ekiplerinden Leicester City’de forma giyen 26 yaşındaki Nijeryalı ön libero Wilfred Ndidi, Galatasaray’da Torreira’ya partner olarak düşünülüyor.

İKİ KULÜP ARASINDAKİ İLİŞKİLER İYİ

Yunus Akgün’ün kiralanması sırasında sıcak ilişkiler kuran iki kulüp, sezon sonunda kontratı bitecek olan Ndidi’nin transferini de en uygun şekilde tamamlamaya çalışacak.

NDOMBELE GÖNDERİLECEK

Cim Bom’da ana plan, Tottenham’dan kiralanan ancak henüz fit duruma gelememesiyle göze giremeyen Tonguy Ndombele’yi yollayıp, yerine Ndidi’yi getirmek. Yönetim bu operasyon için düğmeye bastı, çalışmalar başladı.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2023, 03:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat türkoğlu
Murat türkoğlu - 6 ay Önce

Ğalatasaray ğibi böyle ğüçlü bir külübe yıldız transfer ler şart

Pol poy
Pol poy - 6 ay Önce

bence İlkay Gündoğan daha iyi