Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yeni başkanlarını açıkladı! "Bu dediğim yüzde 99 olacaktır"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet her dönem oldukça çekişmeli bir şekilde yaşanıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yeni başkanlarını açıkladı! "Bu dediğim yüzde 99 olacaktır"

Ensonhaber Youtube kanalında Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"BENİM BİR İDDİAM VAR"

"Ali Koç'un bu tavrı, Erden Timur'u Galatasaray taraftarı nezdinde korkunç popüler hale getirdi. Benim bir iddiam var. Biz 2020'li yıllar içinde bir adamı Galatasaray Başkanı, bir adamı Fenerbahçe Başkanı olarak göreceğiz. Erden Timur, Galatasaray Başkanlığına yürüyecektir. Bu dönem yönetime girmeyecek, biliyorum. Artık kongre üyelerinde de çok büyük bir karşılığı var ki sonrasında Galatasaray Başkanı olacaktır. Fenerbahçe'de ise Acun Ilıcalı. O gün konuşmasını yaptı, Galatasaraylılar kızdı ama Fenerbahçelilerden korkunç alkış aldı. Acun Ilıcalı'nın da Ali Koç sonrası Fenerbahçe Başkanı olma ihtimali çok kuvvetli."

"BU DEDİĞİM YÜZDE 99 OLACAKTIR"

"Biz bir tarafta Galatasaray Başkanı Erden Timur, bir tarafta Fenerbahçe Başkanı Acun Ilıcalı'yı görürsek şaşırmayalım. Bu dediğim yüzde 99 olacaktır."

"BUNU GÖRMEMEK İMKANSIZ"

"O zaman futbolda daha yumuşak bir iklim olur. Erden Timur yumuşak bir insandır, Acun Ilıcalı da zaten yumuşak bir insandır. Galatasaraylılar ile yan yana gelir, diyalogu açıktır. İkisi de bir dalga olarak geliyor. Bunu görmemek imkansız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 13:22
YORUM EKLE