Nihat Kahveci: "Galatasaray'a karşı olan maçlarına dikkat etsin, herkesin gözü onda olacak"

Galatasaray altyapısında çıkarak dünya yıldızı olan Arda Turan, ilk teknik direktörlük kariyerinde de Eyüpspor'u Süper Lig'e taşıma başarısı gösterdi.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'a karşı olan maçlarına dikkat etsin, herkesin gözü onda olacak"

TFF 1. Lig'de sergilediği performansla bitime haftalar kala Süper Lig'e çıkmayı garantilen Eyüpspor, Arda Turan teknik direktörlüğünde yoluna devam ediyor.

ARDA TURAN'A TAVSİYE

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Arda Turan ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"ARDA TURAN'I TEBRİK EDİYORUM"

"Arda Turan kardeşimi tebrik ediyorum. Gerçekten çok başarılı oldu. 1.5 senelik antrenörlük hayatında ilk ciddi başarısını elde etti."

"GALATASARAY'A KARŞI OLAN MAÇLARINA DİKKAT ETSİN"

"Süper Lig'de Galatasaray'a karşı olan maçlarına dikkat etsin. Kamuoyunun gözü onda olacak. Eyüpspor - Galatasaray ilişkisi zaten çok tartışılıyordu. Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı maçları da çok konuşulur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 09:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa cetin
Mustafa cetin - 2 hafta Önce

Keşke Sivas Bülent uygun-fener, koç grubu takimlari bjk-fener ve Volkan'ı hatay-femer karagumruk fener maçlarında da böyle gözleriniz olsa kör ve salak oynamasaniz

Reis
Reis - 2 hafta Önce

Nihatcigim sen rahat ol Beşiktaş Fenerbahçe Karagümrük ve diğerleri bir olmuş Galatasaray'a karşı bir tavır almışlar ama bir Ata sözü var meyve veren ağaç taşlanır kimsenin haddine değil

Gundi
Gundi - 2 hafta Önce

Nihatcım Rize Sivas Karagümrük ü falan da söylersin dimi? Hani Ali Koç u çok sevenler tayfası var ya mutlaka onlardan da bahset olur mu?