Nevzat Dindar: "Galatasaray'da 4 yıldız için karar veriliyor, ilk yolcu da belli oldu"

Galatasaray’da sezon başında büyük umutlarla transfer edilmelerine rağmen istenen seviyeye çıkamayan Wilfried Zaha ve Tete başta olmak üzere birçok oyuncu için kritik haftalara girildi.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da 4 yıldız için karar veriliyor, ilk yolcu da belli oldu"

Süper Lig’de kritik bir döneme giren Galatasaray’da bazı oyuncuların kaderi kalan son 7 haftaya bağlı.

Ligin zirvesinde bulunan Aslan’da sezon sonunda önemli kararlar alınacak.

Teknik Direktör Okan Buruk, önümüzdeki 7 haftada ortaya koyacakları performansa göre radikal kararlar alabilir.

İşte 7 haftalık süreçteki performanslarına göre durumu mercek altına alınacak isimler:

ZAHA'DA SORUN YILLIK ÜCRET

Wilfried Zaha: Galatasaray’ın yaz dönemindeki en flaş transferiydi. Bonservis verilmeden alındı ama aldığı yıllık ücret yüksek. Bu nedenle yaz döneminde kendisiyle ilgili bir formül aranacak. Fildişi Sahilli futbolcu ligin kalan kısmını iyi değerlendirirse bu sefer kalması fikri ağırlık kazanacak.

ZIYECH İÇİN SON DURUM ELE ALINACAK

Hakim Ziyech: Yıldız futbolcu sahada olduğunda genellikle olumlu işler yaptı, ama sakatlıkları sorun oldu. Sözleşmesindeki opsiyon maddesi otomatik olarak devreye girmiş olsa da sezon sonunda durumu yeniden ele alınacak.

AURIER, YENİ KONTRATI ZORLAYACAK

Serge Aurier: 6 aylığına alındı ama henüz forma giyemedi. 7 haftayı iyi değerlendirmek Galatasaray için olduğu kadar Fildişi Sahilli için de önemli. 31 yaşındaki oyuncu böylece yeni kontratı zorlayacak.

İLK YOLCU TETE OLABİLİR

Tete: Sezonun en büyük hayal kırıklıklarından olan Brezilyalı futbolcuyla sezon sonunda büyük ihtimal yollar ayrılacak. Tete kalan 7 haftada verilen şartları iyi kullanırsa kiralık veya bonservisiyle olup olmayacağına karar verilecek.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 09:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 3 hafta Önce

ZAHA, TETE, ENDOMBELE, VİNÜCİUS ,OLİVERADAN VE AUERDEN ÇIKILMALI....ZİYEÇİ KAZANMAK LAZIM...ZANİOLAYI ,TAYLANDI,EMRELERİ VE EMİN BAYRAMI ÇAĞIRMAK LAZIM...HİÇ OLMAZSA BERKAN GİBİ CANLA BAŞLA OYNARLAR...