"Galatasaray yönetimiyle konuştum, Icardi'nin sözleşmesinde..."

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin sakat sakat oynaması ve formsuz durumda olduğunda bile oyundan çıkarılmamasıyla ilgili tartışmalar yapılıyor.

"Galatasaray yönetimiyle konuştum, Icardi'nin sözleşmesinde..."

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin yaptığı fedakarlığı gözardı edip olumsuz algı yaparak moral bozmaya çalışan bir kesim bulunuyor.

Sakat olmasına rağmen takımını yalnız bırakmaya ancak maç başı ücreti almak için oynadığını dile getirenler her seferinde gerekli cevabı alıyor.

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Vole Youtube kanalında Mauro Icardi gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NİN SÖZLEŞMESİNDE 'YEDEK KALAMAZ' DİYE BİR MADDE YOK"

"Galatasaray yönetimiyle konuştum, Icardi'nin sözleşmesinde 'Yedek kalamaz' diye bir madde yok. Okan hoca, istediği zaman Icardi'yi yedek bırakabilir. Önemli olan oyuncuyla doğru iletişim. Oyuncu da sahada olmak istiyor."

"MAÇ BAŞI ÜCRETİ HESAPLAYACAK BİR OYUNCU DEĞİL"

"Icardi, maç başı ücretini alabilmek için hesap yapacak bir oyuncu değil. Sezon başında Arabistan'dan gelen 30 milyon Euro'luk teklifi reddetmiş bir oyuncu."

"ICARDI, FEDAKARLIK YAPIYOR"

"Bence Icardi'nin çok önemli fedakarlığı var. Bazı oyuncular sakatlıkta görev almaktan kaçarlar, Icardi tam tersi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023, 14:43
YORUM EKLE