Nevzat Dindar: "Paylaşım yapınca Icardi çıldırdı, Fenerbahçe maçının başlamasını iple çekiyor"

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali, birçok açıdan büyük önem taşıyor.

Nevzat Dindar: "Paylaşım yapınca Icardi çıldırdı, Fenerbahçe maçının başlamasını iple çekiyor"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak olan Turkcell Süper Kupa finali bir fırsata dönüşebilir. 

Yaz döneminde Suudi Arabistan’a transferi dizindeki problem nedeniyle son anda gerçekleşmeyen ve Galatasaray’a transfer olan Hakim Ziyech’in özellikle Şampiyonlar Ligi’ndeki performansı, yeniden gündem olmasına sebep oldu.

BONSERVİSİ ALINIP SATILMASI GÜNEME GELDİ

Sarı kırmızılıların Chelsea’den bedelsiz kiraladığı ve satın alma opsiyonu Galatasaray'da olan yıldız futbolcunun Suudi kulüplerinin radarına girmesi ile beraber bonservisinin önce alınıp daha sonra satılması gündeme gelmişti.

Riyad’daki maçın bu nedenle özellikle Hakim Ziyech için önemli olduğu ve bunun bir fırsata çevrilebileceği belirtildi. 

ICARDI İÇİN DE TEKLİFLER GELEBİLİR

Yine yaz döneminde Suudi kulüplerinden astronomik teklifler alan Mauro Icardi’nin de radarda olduğu ve finaldeki performansının tekrar teklifler için zemin hazırlayabileceği vurgulandı. 

BİRÇOK OYUNCU ÖZEL OLARAK İZLENECEK

Suudi Arabistan’daki finalde Wilfried Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı gibi isimlerin de özel olarak izleneceği öğrenildi.

ICARDI İÇİN ÖZEL MASKE

Galatasaray’da derbi maçta gözünün altına darbe alan Mauro Icardi için özel maske hazırlandı. 2 gündür takımla beraber antrenmana çıkmayan Arjantinli golcü Suudi Arabistan’a götürülecek ve yarınki maçta kendisini için hazırlanan maskeyi takacak. Diğer taraftan Mauro Icardi’nin yarınki final için çok istekli ve motive olduğu öğrenildi.

DZEKO'NUN PAYLAŞIMI MOTİVE ETTİ

Dzeko’nun gözündeki morlukla ilgili paylaşımlarının da Icardi’yi etkilediği ve finali bu nedenle iple çektiği belirtildi. Yıldız futbolcunun yüksek motivasyonunun teknik kadroyu umutlandırdığı belirtildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023, 10:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sercan Er
Sercan Er - 5 ay Önce

Böyle fantezi senaryoları ben de türetebilirim, kaynak kim ve nerede?
Icardi, "Dzeko'ya benim eşantiyonumdu, ona kimin kral olduğunu göstereceğim, fb'yi bana bırakın" hırs yaptığı ve dediği öğrenildi de diyebilirdiniz.