Evren Göz: "Açıkçası itiraf edeyim, bu kadarını beklemiyordum, Galatasaray'da 3-4 kişiyi sırtına aldı"

Galatasaray'da son maçlarda sol bek olarak görev alan Barış Alper Yılmaz, performansıyla alkış alıyor.

Evren Göz: "Açıkçası itiraf edeyim, bu kadarını beklemiyordum, Galatasaray'da 3-4 kişiyi sırtına aldı"

TRT Spor yorumcusu Evren Göz, Barış Alper Yılmaz ile ilgili yorumlarda bulundu.

Göz'ün açıklamaları şu şekilde:

"İTİRAF EDEYİM, BU KADARINI BEKLEMİYORDUM"

"Açıkçası itiraf edeyim, Barış Alper Yılmaz'dan sol bekte bu kadarını beklemiyordum. Sağ bek olarak Barış Alper'in olabileceğini konuşmuştuk ama sol bek olarak hiç aklıma gelmemişti."

"KAZIMCAN ADINA ÜZÜLÜYORUM"

"Kazımcan Karataş adına üzülüyorum. Çünkü eline böyle bir fırsat gelmişken değerlendiremiyor. Sol bek ihtiyacınız olan dönemde futbol adına da üzücü."

"ASLAN TAHMİN ETMEDİM"

"Okan hocanın Barış Alper Yılmaz'ı Fenerbahçe maçında sol beke koyacağını asla tahmin etmedim. Daha önce oynamasını geçici bir çözüm olarak düşündüm. Bu açıdan Okan hocayı da tebrik etmek lazım. Oyuncuya inandırmış ve risk de aldı. Bu çok önemli. Galatasaray'ın yumuşak karnı olan kısım, oyunun belli bölümlerinde en güçlü kısmına dönüştü. Barış, birkaç pozsiyonda 3-4 kişiyi sırtına alarak çizgiye indi." 

"SOL BEK TRANSFERİ OLACAK"

"Galatasaray’da bu sezon bir sol bek transferi olacak. Barış Alper’i de yedek olarak bazen o mevkide görebiliriz. Ama uzun vadede Barış Alper’in o pozisyona evrileceğine ihtimal vermiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023, 21:56
YORUM EKLE