Mehmet Yozgatlı: "Galatasaray'da olsaydı eğer ligde fark açılmıştı, topu ayağına alınca..."

Türk futbolunda Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali heyecanı yaşanıyor.

Mehmet Yozgatlı: "Galatasaray'da olsaydı eğer ligde fark açılmıştı,  topu ayağına alınca..."

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen eski futbolcu Mehmet Yozgatlı, Süper Kupa Finali öncesi Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.

Yozgatlı'nın açıklamaları şu şekilde:

"FRED, GALATASARAY'DA OLSAYDI..."

"Fred, Galatasaray'da olsaydı farklı bir orta saha olurdu. UEFA Kupası'nın kazanıldığı dönemdeki gibi bir kadro olurdu. Şu anda Galatasaray farkı açmış olurdu. Fred, topu ayağına alınca direkt hücumu düşünüyor. Biraz sonuçlandırma sonucu var ama biraz daha etkili olursa çok keyifli bir Fred izleriz."

"KUPAYI GALATASARAY KAZANIR"

"Süper Kupa'yı benim tahminim Galatasaray kazanır diye düşünüyorum. Final maçlarında çok farklı bir takıma dönüşüyor. Özellikle finallerde bir kupa varsa Galatasaray her zaman daha yakındır. Ondan dolayı Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. Sonuçta bu bir derbi."

"BOL GOLLÜ BİR MAÇ BEKLİYORUM"

"Bu maçın 0-0 biteceğini düşünmüyorum. İnanıyorum ki takımlar da önceki maçtan keyif almamıştır. Daha göze hoş gelen bol gollü bir karşılaşma bekliyorum. 2-1, 3-1 gibi bir skor bekliyorum."

"ICARDI, BELKİ BİRKAÇ MAÇ DİNLENDİRİLEBİLİRDİ"

"Icardi'nin sakatlığının ne durumda olduğunu bilmiyoruz ama oyuncu her zaman sahada olmak ister. Icardi de o sorumluluğu almış. Kendi istediği performansı gösteremiyor. Ne kadar iğne yapıldığını da bilemiyoruz. Belki Okan hoca birkaç maç dinlendirebilirdi. Sonuçta her şey 1-2 gole bakar." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023, 23:32
YORUM EKLE