"Galatasaraylı taraftarlar üzülebilir, devre arasında gidebilir, neden böyle bir karar verdiğini bilmiyorum"

Galatasaray'da devre arasında birçok isimle yolların ayrılma ihtimali bulunuyor.

"Galatasaraylı taraftarlar üzülebilir, devre arasında gidebilir, neden böyle bir karar verdiğini bilmiyorum"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık TV Youtube kanalında sarı kırmızılılardaki muhtemel ayrılıklarla ilgili bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAYLI TARAFTARLAR ÜZÜLEBİLİR"

"Galatasaray'da sürpriz isimilerina yrılığını bekliyorum. Galatasaray taraftarı bu isimleri duyduğu zaman üzülebilir ama sonuçta futbolda bir gerçek var."

"ZIYECH, AYRILMAYA SICAK BAKIYORMUŞ"

"Hakim Ziyech, ilk geldiğinde çok iyi performans gösteremedi ama sonraki dönemde kritik maçlarda kritik gollar attı. Yakın çevresinden aldığım bilgiye göre devre arasında Suudi Arabistan'dan iyi bir teklif gelirse Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak bakıyormuş. Neden böyle bir karar verdiğini açıkçası bilmiyorum."

"SACHA BOEY, YENİ SÖZLEŞMEYE YANAŞMIYOR"

"Sacha Boey ile ilgili gelişme var. Galatasaray, uzun zamandır sözleşmesini uzatmak istiyor ama Boey buna yanaşmıyor. 1,5 yıllık sözleşmesi var. Galatasaray'dan 500 bin Euro kazanıyor."

"BOEY İÇİN 2 MİLYON EURO'YA KADAR ÇIKILDI AMA..."

Benim duyduğum Galatasaray, 2 milyon Euro'ya kadar çıktı ama kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Galatasaray da 20-25 milyon Euro'dan aşağı bırakmak istemiyor. Kendisi de Galatasaray'a iyi bir para kazandırmak istiyor. Böyle bir teklif gelirse yollar ayrılabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2023, 02:53
YORUM EKLE