Güvenç Kurtar: "Ben olsam Galatasaray'a vallahi billahi almam, gelirse yine beğenmeyecekler"

Galatasaray'da Angelino ile yolların ayrılması beklenirken yeni bir sol bek transferi için çalışmalar başladı.

Güvenç Kurtar: "Ben olsam Galatasaray'a vallahi billahi almam, gelirse yine beğenmeyecekler"

Galatasaray'da uzun yıllardır yaşanan sol bek sorunu devam ediyor.

Sarı kırmızılı yönetim, Ocak ayında sol bek transferi yaparak bu kez çözüm bulmak istiyor.

A Spor yorumcusu Güvenç Kurtar, sol bek gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kurtar'ın açıklamaları şu şekilde:

"BEN OLSAM ALMAM"

"Galatasaray'ın sol beke ihtiyacı yok. Papağan gibi herkes 'Angelino gitsin' diyor. Dursun Başkan dolduruşa gelme, sol bek alma. Ben olsam vallahi billahi almam."

"SPINZZAOLA'YI DA BEĞENMEZLER"

"Spinazzola gelse onu da beğenmezler. Angelino gelmeden önce kötü müydü? Kaç tane asisti var? Uçak gibiydi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2023, 23:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erkan16
Erkan16 - 5 ay Önce

Ben güvenç hocayı haklı buluyorum Bi Okan olduğu müddetçe kralı gelse nafile her maç kabus her maç sıkıntı adamın elindeki oyunculara bir bakin yahu adam angelinoyu beğenmiyor ilginç ulan sana sorarlar icardi kaç maçtır kötü kesebilir mi adam saha da yürüyor yine de oynatiyorsun yobaz senden hoca olmaz geçen sene fb eğer İsmail hocayı gondermeseydi yine fb şampiyon olurdu gsnin yandığı oyuna bir bakin adamın oynattığı oyun belli farklı bir sistem yok kopyala yapıştır.

Samet
Samet - 5 ay Önce

Angelino, kazımdan, barıştan, en az 5 gömlek daha üstün. Angelino'nun oynatılmama sebebi medyanın yaptığı algı çalışmalarıdır. Çok pişman olacaklar ama nafile. Angelino'yu beğenmeyen zaten oraya en az 10-15 milyon arası bonservis verip oyuncu alması lazım. Yoksa kim gelirse gelsin Angelino kadar bile etki edemez.

Mustafa Yeter
Mustafa Yeter - 5 ay Önce

Bu güvenç eğer futboldan anlasa idi şimdi burada işkembeden sallamazdi tamam Angel iyi topçu lakin tutmadı olmayınca olmuyor burada Okan hocayı beğenmeyen cahillerle dolu uçan kaçan balonbahçe ile arasında kaç puan fark var önce bi iyi analiz edin sonrada burada yerli yersiz yorum yapmayın sorun bakalım güvenç beye tutmayan oyuncuya teknik direktör ne yapa bilir