Gökhan Dinç: "12 milyon Euro'ya transfer olmuştu, Galatasaray inanılmaz bir çalışma içerisinde"

Galatasaray'da transferde flaş hamleler yapılmaya başlandı.

Gökhan Dinç: "12 milyon Euro'ya transfer olmuştu, Galatasaray inanılmaz bir çalışma içerisinde"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için yıldız isimleri kadrosuna katmaya çalışıyor.

Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Gökhan Dinç, Aubameyang transferi konusunda bilgiler aktardı.

Dinç'in açıklamaları şu şekilde:

"AUBAMEYANG İÇİN CİDDİ ÇALIŞMA VAR"

"Galatasaray yönetimi, Icardi kalsa da gitse de bu sezon 22 maçta 3 gol atmış, 1 asist yapmış, 12 milyon Euro'ya Barcelona'dan Chelsea'ye transfer olmuş Aubameyang'ı ciddi anlamda kadrosuna katmak için çok ciddi bir çalışma içerisinde. Aubameyang konusundaki transfer çabası Galatasaray'ın önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi için ne kadar önemli bir yatırım yaptığını da gösteriyor. Aubameyang'ı Galatasaray'a transfer etmek için inanılmaz bir çalışma içerisindeler."

"ARAP KULÜPLERİNİN DE İLGİSİ VAR"

"Ancak bir de Arap kulüpleri gerçeği var. Arap kulüplerinin de ilgisi var. 2024'te Chelsea ile sözleşmesi bitiyor. O yüzden ciddi bir rekabet ortamı oluşmuş durumda. Aubameyang, 33 yaşında ve Icardi gibi bir rekabet ortamına daha girer mi? Ondan soru işaretlerim var. Bu saatten sonra tüccar futbolcu gibi düşünüp Arabistan'a gitme ihtimalini son derece yüksek görüyorum ama Galatasaray yönetiminden aldığım bilgiyi paylaşıyorum. İnanılmaz bir şekilde çaba sarf ediyorlar."

"MOSTAFA MOHAMED 3. FORVET OLACAK"

"Icardi gelirse; Icardi, Aubameyang, Mostafa Mohamed olacak. Icardi gelmezse; yine çok üst düzey bir forvet, Aubameyang, Mohamed olacak." Mostafa Mohamed, Galatasaray'da 3. forvet olacak." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2023, 23:42
YORUM EKLE