Gökmen Özdenak: "Galatasaraylılar sahip çıkmalı, ben kendisini her zaman savunacağım"

Galatasaray'da Erden Timur'a karşı yapılan eleştirilere tepkiler gelmeye devam ediyor.

Gökmen Özdenak: "Galatasaraylılar sahip çıkmalı, ben kendisini her zaman savunacağım"

Telegol yorumcusu Gökmen Özdenak, Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'a destek açıklamaları yaparken eleştiri yapanlar sert tepki gösterdi.

Özdenak'ın açıklamaları şu şekilde:

"3 KURUŞ PARA ÇIKARIP SİZ VERİN"

"7-8 tane Divan Kurulu üyesi biliyorum. Bunlar her ay Divan Kurulu'na çıkıyor, 'Yok kulüp batıyor, yok borç yaptınız, oyuncu alamadınız' diyor. Ulan o zaman gel sen yönet, idare et. Bakalım ne yapacaksın? 3 kuruş para çıkarıp siz verin."

"ERDEN TİMUR'U HER ZAMAN SAVUNACAĞIM"

"Erden Timur'a da aynısını yapıyorlar. Hep yıpratıyorlar. Yıpratıyorlar ki yönetime istedikleri adamlar geçsin. Galatasaray üyelerinin Erden Timur'a sahip çıkması gerekiyor. Ben kendisini her zaman savunacağım."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN YETENEKLERİNİ KÖRELTTİNİZ"

"Kerem Aktürkoğlu'nu sezon başında 10 numaraya hapsettiniz yeteneklerini körelttiniz. Bu adam sol kanatta oynayacak. Zaha sonradan girecek veya başka bir bölgede oynayacak. Ancak bu şekilde verim alabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 15:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 3 ay Önce

DİVAN KURULUNA YAŞ HADDİ GETİRİLMELİDİR.BELLİ BİR YAŞIN ÜSTÜNDEKİLERİ KÜRSÜYE ÇIKARMAMAK LAZIM.ÇÜNKÜ BUNLAR SAÇMALIYORLAR...BÜTÜN HAYATINI DİVANDA SÖYLEYECEĞİ SAÇMA SAPAN SÖZLER ÜZERİNE İNŞA EDENLERİN DİVANDA İŞİ OLMAMALIDIR.BU DEDELERİN KARINDAN ÇOK ZARARI OLMAKTADIR.GS DİVAN KURULU SANKİ GS HUZUR EVİ GİBİDİR.AMA BUNLAR GS'NİN HUZURUNU BOZMAKTADIR.