Selim Soydan: "Galatasaray'da önünü kesmeye çalışanlar var ama her kulübün böyle adama ihtiyacı var"

Galatasaray'da Erden Timur ile ilgili yaşanan gündem tartışılmaya devam ediliyor.

Selim Soydan: "Galatasaray'da önünü kesmeye çalışanlar var ama her kulübün böyle adama ihtiyacı var"

Telegol yorumcusu Selim Soydan, Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Soydan'ın gündem olan açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR, MUAZZAM İŞLER YPATI"

"Erden Timur, 2 yılda Galatasaray'ın çehresini değiştirdi. Muazam işler yaptı. Ancak yönetimde onu istemiyorlar, önünü kesmeye çalışanlar var. Bizim yöneticilik işlerinde bunlar hep oluyor."

"ERDEN TİMUR BIRAKISA GALATASARAY NE HALE GELİR?"

"İstifa edip görevine bıraksa Galatasaray ne hale gelir? Sacha Boey gibi böyle 2-3 tane adam sattın mı kendine gelirsin. Erden Timur gibi adamların her kulübe ihtiyacı var."

"MEHMET BÜYÜKEKŞİ, BELGELERİ EVİNDE SAKLIYOR"

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa'nın iptal edilmesine sebebiyet veren Riyad sözleşmesinin belgelerini evinde saklıyor. Haftalar geçti halen olaydan sonra konuşmadı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 19:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 3 ay Önce

SELİM ABİ,YAŞLANINCA MI YA DA FB'DEN UZAKLAŞTIRILINCA MI BİLMİYORUM..DAHA GERÇEKÇİ YORUMLAR YAPMAYA BAŞLADIN...HEP BÖYLE DOĞRULARI SÖYLE SELİM ABİ...SEN TÜRK FUTBOLUNUN MİHMANDARLARINDANSIN...