Mehmet Demirkol: "Kerem Aktürkoğlu'na haksızlık yaptım, araştırdıktan sonra öyle olmadığını anladım"

Galatasaray, Süper Lig'de haftayı Samsunspor galibiyetiyle kapatırken yeni transferler de açıklandı.

Mehmet Demirkol: "Kerem Aktürkoğlu'na haksızlık yaptım, araştırdıktan sonra öyle olmadığını anladım"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"BARIŞ ALPER, MAÇI YILDIZIYDI"

"Zor bir deplasmandı. Samsunspor yeni hocasıyla bir ivme yakalamıştı. Stat doluydu. Maçın ilk dakikasından itibaren Galatsaraylı futbolcular çok rahattı. Özellikle Barış Alper Yılmaz'ın sağ önde oynaması, Samsunspor'un sol tarafını epey yıprattı. Attığı 2. golde Okan Kocuk'un hatasından çok, Barış Alper'in soğukkanlılığı önemli. Geçen senelerde bitiricilikte sorun yaşıyordu. Maçın yıldızıydı."

"MERTENS'İN KAFASI ÇOK AÇIK"

"Mertens, kafası çok açık bir adam. Bu yaşında hala takıma katkı sağlıyor. Kerem Demirbay ile uyum sağlamaya başladı. Torreira'ya söylenecek bir şey yok."

"ICARDI, FİZİK OLARAK EN İYİ DURUMUDNA DEĞİL"

"Mauro Icardi maksiumumda değil. Söylediğim bir laf var. 'Form geçici, klas kalıcı' diye şu an bu lafın karşısında duruyor. Fizik olarak en iyi durumunda değil."

"BEN DE KEREM AKTÜRKOĞLU'NA HAKSIZLIK YAPTIM"

"Ben de Kerem Aktürkoğlu'na haksızlık yaptım. Başakşehir kariyerleriyle ilgili söylediği sözlere 'Çık, topunu oyna' demiştim. Araştırdıktan sonra öyle olmadığını anladım. Samsunspor maçında kaçırdığın golü, sen sokaktaki adama veya Playstation oynayan çocuğa açıklayamazsın. Onu açıklamaya uğraşmakla ömrünü heba etme. 'Bu nasıl olur?' diye soran milyonlar var. Dünyadan haberleri yok. Hepimizin üzerinde başka bir baskı var. Kerem'e tavsiyem orada kalma, Manchester United'a attığın golde kal. Kerem, şu an Türk futbolunun yıldızlarından birisi. Nerede olacağını bilmen lazım."

"ICARDI'NİN POZİSYONU PENALTI"

"Samsunsporlu oyuncu, Mauro Icardi'nin koluna yapışıyor. Net penaltı."

"SERGE AURIER İYİ BİR OPSİYON TRANSFERİ"

"Bir plansızlık var. Sacha Boey'in gideceği aylar öncesinden belli oluyordu. Assignon'u alamadın çünkü adamlar senin transferi son güne bıraktığını biliyor. O yüzden senden fazla rakamlar talep ediyorlar. Çok fazla opsiyonun elinde yok. Bu işin FFP'si ve limitleri var. Hiçbir kulübün durumu iyi değil. Serge Aurier transferi direkt ilk 11 transferi değil ama iyi bir opsiyon transferi. Diğer taraftan Barış Alper Yılmaz da oynayacak."

"VINICIUS, BAKAMBU'DAN DAHA İYİ"

"Carlos Vinicius da yedek transferi. Eski özelliklerine göre bakarsak Bakambu'dan daha iyi olduğunu biliyorum. Ayrıca sırtı dönük iyi oynuyor. Rakibi kapattığın zaman oyunun son anlarına doğru bir şeyler yapabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 13:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim Yıldırım
İbrahim Yıldırım - 3 ay Önce

Kerem kesinlikle iyi futbolcu, iyi bir insan.... Ama taraftarla rovanşit bir idrar yarışına girdi, ki bunu dünyanın neresinde yaparsa yapsın kendi zarar görür.... Mentör eşliğinde çalışıp işine bakmalı.... GS'de olmuyorsa başka yerde devam etmeli.... Yeni başlangıçlar (hicret) hiç yabana atılmamalı.... Gerekirse yeni bir sayfa açıp meydan okumaya devam etmeli...