Galatasaray, 10 numarasını buldu! Her an imza gelebilir!

Carlos Vinicius ve Serge Aurier’le eksikleri kapatan Galatasaray, Manchester United’ın yıldızı Christian Eriksen’in peşine de düştü.

Galatasaray, 10 numarasını buldu! Her an imza gelebilir!

Transfer dönemlerinin sonlarında atağa kalkan Galatasaray'ın zamanı geldi. 

Son yıllarda yaptığı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray'da yine hareketli günler yaşanıyor. Genelde fırsat transferleri kovalayan ve son ana kadar beklemeyi tercih eden sarı-kırmızılı ekip, UEFA listesine yazdırabilmek için Fulham'dan Carlos Vinicius ile Nottingham Forest'ten Serge Aurier'i kadrosuna kattı. Ancak 9 Şubat'a kadar daha zamanı var ve Özbek yönetimi son anlarda yaptığı takviyelerle ün salmış durumda...

Bu nedenle çalışmalar yoğun bir şekilde sürerken orta sahadaki açığın kapatılması için görüşmeler yapılıyor. Oliveira'dan faydalanamayan sarı-kırmızılı ekibin rotasını İngiltere'ye çevirdiği ortaya çıktı.

ERİKSEN HER AN İMZA ATABİLİR

Carlos Vinicius ve Serge Aurier ilele eksikleri kapatan Aslan, Manchester United’ın yıldızı Christian Eriksen’in peşine de düştü. Her an yeni bir imza gelebilir.

BÜYÜK BİR GİZLİLİK İÇERİSİNDE YÜRÜTÜLÜYOR

Sacha Boey ile Cedric Bakambu'nun transferinden net 35 milyon Euro gelir elde eden Galatasaray'ın Manchester United'da forma giyen Christian Eriksen'i almaya hazırlandığı ortaya çıktı. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Danimarkalı orta saha ve kulübüyle görüşmelerin büyük bir gizlilik içinde sürdüğü, satın alma opsiyonuyla kiralanması için pazarlıkların yapıldığı belirtildi.

ANLAŞMA SAĞLANIRSA HEMEN TAKIMA KATILACAK

Eğer düşünülen rakamlara anlaşma sağlanabilirse Christian Eriksen hemen takıma katılacak. Olmazsa sezon sonu için söz alınacak. Bu sezon 19 karşılaşmaya çıkan 31 yaşındaki yıldız bu mücadelelerde 1 gol ve 2 asistlik skor üretti.

REKOR RAKAMLARA TRANSFER OLMUŞTU

Eriksen, 2013 yılında Ajax'tan Tottenham'a 14 milyon, 2020'de İnter'e 27 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle transfer oldu. 2022'de Manchester United'a bedelsiz gelen yıldız futbolcunun şu anki Transfermarkt değeri 13 milyon euro...

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 13:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Scorpion
Scorpion - 3 ay Önce

Allah aşkına Locko yu kaçırdınız sene başı Mustafa Muhammedi verdiniz yerine macera aradınız şimdi boye gitti assignonu kaçırdınız Ocak transfer döneminde böyle adamları aramakla bulamazsınız nasıl olursa takımın en ihtiyaç duyduğu bölgelere hali hazırda olan bu adnalatı kaçıyorsunuz bunun bir izahı var mı bize kapalı defansı açacak bir adam lazım oda şuan Evander onuda geçen sezon başı kaçırdınız kamada falan bizde dikiş tutmaz net söylüyorum bari sola bu sezon bitene kadar ve sağlam bir yedek olarak taraftarla arası iyi olmamasına rağmen Caner erkini alın ayrıca yeni bir macera arayıp saçma sapan bir kaleci getirmeden önce muslerayla sözleşmeyi uzatın sonra geç olmasın

ADEM
ADEM - 3 ay Önce

SON SAHİBİNİ ARAYAN , ALLAH ŞİFALAR VERSİN,HASTA TOPÇU....GENÇ, GELECEK VAADEDEN TOPÇULAR ALINMALI...

Rüstem Erol
Rüstem Erol - 3 ay Önce

31 yaşındaki adama bonservis parası vermeyin. Parasız gelir ise, gelsin.