"Galatasaray'a gitmesine izin vermemiz mümkün değil"

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Leo Dubois hakkındaki Galatasaray sorusuna cevap verdi.

"Galatasaray'a gitmesine izin vermemiz mümkün değil"

Galatasaray, Leo Dubois'i yeniden takıma katmak için görüşmelerde bulunuyordu.

Başakşehir'in Süper Lig'de İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından Leo Dubois ve Galatasaray transferi bir kez daha gündeme geldi.

Sezon başında kiralık olarak kadroya katılan Fransız futbolcu Leo Dubois'in Galatasaray’a dönmesiyle ilgili çıkan haberlerin sorulması üzerine Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, şunları söyledi: 

"FRANSA'DAN BENİ ARADI"

"Bir hafta önce kendisine ekstra 1 gün fazla izin vermiştik. Kendisi, Fransa'dan beni aradı ve 'Hocam benden duymanı istiyorum. Böyle bir durum var' dedi. O günden sonra da bir daha bu konuyu ağzına almadı. Ona teşekkür ediyorum. Ondan ayrılmak istediğiyle ilgili bir talep gelmedi." 

"DUBOIS'İN GİDİŞİNE İZİN VERMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL"

"Yönetimler, başkanlar seviyesinde görüştü. Gerekli yanıtı verdiğimizi düşünüyoruz. Dubois, bizim için çok önemli bir oyuncu. Orta sahada, çizgide, 2-3 maçtır da sol bekte kullandığım, oyun içindeki rolü çok farklı olan bir oyuncu. Devre arasında onun yerini doldurmamız mümkün değil. Olası Dubois'nın gidişine izin vermemiz de mümkün değil."

"KENDİSİ DE BURADA OYNAMAKTAN MUTLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

"Oyuncunun da böyle bir talebi yok. O günkü telefon konuşmasında burada oynamaktan keyif aldığını, mutlu olduğunu söyledi. O yüzden yolumuza devam ediyoruz. Bizim için devre arasında yer doldurulması zor bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 00:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
GSli
GSli - 3 ay Önce

Dobua nin sezon sonu takımla ilişkisi derhal sonlandirilmalidir.Basaksehire kiralandiginda yapılan anlaşma emlakci bürosunda bile yapılamaz.Yonetim bu yıl yapılan tüm transferlerde çuvallamis olup büyük kayıplara sebebiyet vermiştir.Samsunda bile bu yıl yapilan transferlerden yararlanamamistir.Sezon boş yere heba edilmiştir.

Adem
Adem - 3 ay Önce

Seni böyle konuşturan GS yönetimi , yaptığı anlaşmadan dolayı utanmalıdır....maydanoz alıp satan bile böyle anlaşma yapmaz....'' Kendi paranla rezil olmak '' buna denir...