Mehmet Özcan: "Galatasaray imzayı attırıyor, maaşı belli oldu"

Yeniden hücumda yer bulan ve performansı ile ilk 11’e adını kalıcı olarak yazdıran Galatasaray'ın bu sezonki jokeri Barış Alper Yılmaz'ın 10 milyon TL olan ücretine de %100 artış geliyor

Mehmet Özcan: "Galatasaray imzayı attırıyor, maaşı belli oldu"

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz rüzgarı esmeye devam ediyor. Sol bekte joker olan Barış Alper, hocası Okan Buruk'la görüşmüş ve hücum hattında oynamak istediğini dile getirmişti. Zaha ve Tete'yi yedek bırakan Okan Buruk da oyuncusuna sağ açıkta şans verdi. 

11'İN BANKOSU OLDU

Trabzon'dan sonra Samsun deplasmanına da damgasını vuran milli oyuncu iyi futbolunu golle süsledi. Teknik direktör Okan Buruk, Carlos Vinicius transferi ve Ziyech'in takıma dönüşüne rağmen Barış Alper'i 11'in bankosu olarak görüyor. 

ÖDÜLÜ YENİ SÖZLEŞME

Okan Buruk'un sağ açıkta ilk tercihi konumuna gelen 2000 doğumlu oyuncu, yönetim tarafından ise yeni sözleşmeyle ödüllendirilecek.

YÜZDE 100 ZAM

Geçen sezon ücreti 10 milyon TL'ye çıkartılan Barış Alper'e yüzde yüzün üzerinde zam yolda. 

SEZON SONU TEKLİFLER GELECEK

İtalya başta olmak üzere Avrupa'dan kulüplerin takip ettiği yıldız futbolcuya sezon sonu teklifler gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 02:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

Türk oyunculara çok haksızlık oluyor.. onlar sanki köle pazarından alınmış gibi.. düşünün Icardi yılılk 350 milyon.. diğer Ziyech, Ndombele, Zaha vs hepsi 100 milyonların üzerinde alıyor.. onların (Torreira hariç) hepsinden daha iyi olan Barış 10 milyon TL'ye oynuyor.. Kolay giderilecek bir haksızlık da değil... İnş. onu Real'de, Barcelona'da, İnter'da, Manchester'de göreceğiz..Yolun açık olsun oğlum..

ADEM
ADEM - 3 ay Önce

EY YÖNETİM ,EY DURSUN BEY, EY ERDEN BEY....ŞİMDİDEN ÖNLEMİNİ ALINIZ....FEDERASYON BEŞİKTAŞ MAÇINA ARDA KARDEŞLERİ VERECEK VE GS'Yİ DOĞRAYACAKLARDIR...BU OYUNA ŞİMDİDEN ÖNLEM ALINIZ...